Permanente marker verwijderen van whiteboard oppervlak?

Wil je permanente marker van een whiteboard verwijderen? Dat kan! Met deze handige tips heb je permanente marker zo van het whiteboard af. Het kan natuurlijk gebeuren dat je de permanente stiften hebt omgewisseld met de speciale whiteboard stiften. Wanneer je met een permanent marker op een whiteboard hebt geschreven krijg je dit er niet zo gemakkelijk vanaf. Echter is het wel mogelijk om permanent marker van een whiteboard te verwijderen. Met onderstaande tips heb je permanent marker zo van het whiteboard verwijderd.

Permanente marker wissen

Wanneer jij of iemand anders per ongeluk met een permanente marker op een whiteboard heeft geschreven wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk weer verwijderen. Het is makkelijker om permanente marker van een whiteboard te verwijderen dan je denkt. Het enige wat je nodig hebt is een whiteboard stift en een wisser voor whiteboards. Je kunt namelijk met een whiteboard stift over de permanente marker heen schrijven. Door met een whiteboard stift over de permanente marker heen te gaan worden de oplosmiddelen in beide stiften geactiveerd. De permanente marker kan alsnog verwijderd worden met de wisser voor whiteboards.

Juiste hulpmiddelen

Zorg dat je altijd de juiste hulpmiddelen gebruikt voor een whiteboard. Het is dan ook handig om een starterkit aan te schaffen bij je whiteboard. Het is belangrijk om te proberen geen permanente markers of watervaste stiften te gebruiken op jouw whiteboardoppervlak. Zorg er daarom altijd voor dat je speciale markers in de buurt van het whiteboard hebt liggen en geen watervaste stiften of permanente markers. Op deze manier voorkom je dat je de fout maakt en de verkeerde marker gebruikt.

Meer weten? Vind hier jouw Quantore kantoorvakhandel. Zij helpen je graag.

Verkooppunten Quantore