Digitale plannerDigitale planner
BLOG

Wat is een digitale agenda?

Met je smartphone in de hand, is je agenda altijd binnen handbereik. Maar je staat er versteld van hoeveel mensen nog geen optimaal gebruik maken van hun digitale agenda. Digitale agenda’s werken effectief én efficiënt. Wanneer je hem op de juiste manier gebruikt, mis je geen afspraak meer!

Terugkerend item

Heb je een afspraak die wekelijks of maandelijks terugkomt? Maak er dan een afspraakcyclus van. De afspraak verschijnt op die manier op het juiste moment in je agenda. Laat verjaardagen elk jaar terugkomen en je bent de meest attente persoon binnen je vriendengroep, want er gaat geen verjaardag (of feestje) aan jou voorbij.

Melding aanzetten

Vergeet als je een afspraak of taak aanmaakt niet om er een melding aan te koppelen. Als je niet elke ochtend je agenda checkt, loop je kans alsnog een afspraak over het hoofd te zien. Moet je je voorbereiden op een afspraak? Zet de melding dan op een dag of zelfs een week ervoor.

Anderen uitnodigen/afspraak delen

Heb je een afspraak met meerdere mensen? Deel je afspraak of nodig anderen uit. Als zij de afspraak accepteren, verschijnt hij eenvoudig ook in hun agenda. Simpel toch?

Ordenen

Geef je activiteiten een kleur en zie in één oogopslag of je zakelijke, sociale of andere afspraken hebt staan.

Synchroniseren

Telefoon vergeten? Geen probleem, log in op je laptop of tablet en zie ook daar je afspraken en taken die je gepland hebt staan. Zorg er dan wel voor dat je de apparaten synchroniseert.

Geen papieren agenda meer dan?

Jawel! Een papieren agenda of weekplanner blijft een waardevolle toevoeging op je digitale agenda. Als gezin ontkom je er niet aan om alle afspraken op een duidelijke plaats op te schrijven, zodat iedereen weet wat de week in petto heeft. Sportafspraken, familiebezoekjes, verjaardagen en de tandarts. Op een weekplanner zie je eenvoudig waar je die week rekening mee moet houden.


De kantoorvakhandel heeft een brede kennis over vele soorten agenda’s, van zakagenda’s en kantooragenda’s tot aan digitale agenda’s, en weet welke agenda het beste bij jou past. Bezoek een kantoorvakhandel bij jou in de buurt voor deskundig advies.