Klantenservice

Update orderuitlevering 10 november

Vrijdag hebben we gelukkig iets in kunnen lopen op de achterstanden. Van de totaal 22.000 orderregels, zullen er zo'n 3.800 orderregels vandaag pas worden verwerkt. Als deze orders verwerkt zijn, pakken we de normale volgorde van orderverwerking op. De meeste orders hebben een 48-uurslevering, maar het kan ook gebeuren dat je order naar een 72-uurs levering gaat.

Wij doen ons uiterste best om de orders, zo snel mogelijk te verwerken en uit te leveren. In het geval jouw order(s) vandaag gedeeltelijk verzonden wordt, ontvang je van ons een leverlijst. Voor de huidige status van je order kun je MyQuantos raadplegen. Onze excuses voor het ongemak.

Dit is een ingrijpende verandering in het logistiek proces, waardoor er tijdelijk mogelijk wat obstakels ontstaan. We vragen om je begrip in deze uitdagende periode. Samen gaan we ervoor zorgen dat we deze omvangrijke en complexe transitie succesvol doorvoeren. Voor ordergerelateerde vragen, neem je contact op met onze afdeling Klantenservice via service@quantore.com.

Update orderuitlevering