Quantore 0045Quantore 0045
PERSBERICHT

Quantore Relatiedag 2024

Verbinden, versterken, verduurzamen

Een dag van kennisdeling, netwerken en inspiratie in DeFabrique

Utrecht - 22 april 2024 - Maandag 22 april markeerde de 26e editie van de Quantore Relatiedag, een jaarlijks evenement waar leden en leveranciers samenkomen om te netwerken en de laatste ontwikkelingen te bespreken. Dit jaar vond het evenement opnieuw plaats in de sfeervolle omgeving van DeFabrique, wat de ideale setting bood voor de dag gericht op verbinden, versterken en verduurzamen. Met zo'n 500 aanwezigen was het een levendige bijeenkomst van professionals uit de sector.

Verbinden, versterken, verduurzamen

De dag ving aan met de Algemene Vergadering, waar Algemeen Directeur Arnold Theuws een samenvatting gaf van het voorbije jaar en de doelstellingen voor 2024 deelde met de aanwezige leden. Een ander cruciaal onderdeel van deze vergadering was de formele instelling van de Ledenadviesraad. Zowel de beurs als de Algemene Vergadering kenden een goede opkomst, wat getuigt van de betrokkenheid en het enthousiasme van de Quantore-leden.

Quantore 0053

Na de formele zaken was het tijd voor ontspanning en inspiratie. De beursvloer bood ruimte aan meer dan 70 leveranciers die hun nieuwste producten en innovaties presenteerden. Hier werden niet alleen zakelijke gesprekken gevoerd, maar ontstonden ook nieuwe connecties en ideeën. Het Quantore café bood een informele setting waar bezoekers konden deelnemen aan interessante discussies over de thema's van de dag: verbinden, versterken en verduurzamen, waarbij ook experts aansloten om hun inzichten te delen.

Een hoogtepunt van de dag was de speech van gastspreker Helga van Leur, die met humor en wijsheid sprak over duurzaamheid en veerkracht. Haar boodschap sloot naadloos aan bij de missie van Quantore om een sterke en duurzame coöperatie op te bouwen, in samenwerking met haar leden en leveranciers. De succesvolle Quantore Relatiedag werd afgesloten met een informele borrel, waar gasten de gelegenheid hadden om terug te kijken op de dag en ervaringen te delen.

Quantore Awards 2024

Natuurlijk werden ook dit jaar de Quantore Awards uitgereikt, en wel door gastspreker en voormalig weervrouw Helga van Leur. Deze awards zijn belangrijk als erkenning voor de prestaties van onze leveranciers. De titel van Leverancier van het Jaar ging naar Unilever, vanwege hun opmerkelijke groei in een zeer competitieve productcategorie. Casio werd bekroond met de award voor Beste operationele prestatie, verdiend door hun uitstekende leveringsbetrouwbaarheid en succesvolle lancering van de eerste wetenschappelijke rekenmachine, speciaal voor het Nederlandse onderwijs. Canon ontving de prijs voor de Beste commerciële prestatie, vanwege hun actieve verkoop- en marketingbeleid en hun inzet voor samenwerking via uitgebreide partnerprogramma's. Altkin (OWA) werd geëerd met de Duurzaamheid award voor hun voortdurende inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen, met name door hun productie van circulaire cartridges, wat heeft geleid tot een gouden EcoVadis-beoordeling. Een welverdiende erkenning voor hun toewijding aan duurzaamheid!

Fotograaf: Nico Alsemgeest. Voor meer foto's, mail naar communicatie@quantore.com.

Winnaars Quantore awards 2024
Op de foto (v.l.n.r.): Arnold Theuws (Algemeen directeur), Bob Swinkels (Unilever), Frans Hondmann (Altkin), Matthijs van der Burgt (Canon), Joop Dijkstra (Casio), Dennis Albers (Manager Inkoop) en Helga van Leur (gastspreker).