Quantore Relatiedag 2023Quantore Relatiedag 2023
PERSBERICHT

Quantore Relatiedag 2023

Een succesvolle 25e Relatiedag van Quantore!

Utrecht – Maandag 17 april vond de 25e editie van de Quantore Relatiedag plaats. Het jaarlijks terugkerende relatie-event kende wederom een mooie toeloop. DeFabrique was dit jaar de sfeervolle locatie voor dit evenement, waar naast de Algemene Ledenvergadering ook de beurs plaatsvond. Meer dan 70 leveranciers zorgden voor een flinke dosis inspiratie en toonden hun nieuwste artikelen. De dag werd knallend afgesloten door gastspreker Bas Nijhuis en de traditiegetrouwe Quantore Awards, waar in verschillende categorieën weer terechte winnaars uit de bus zijn gekomen.

Samen verder bouwen

‘Samen verder bouwen’, dat is waar het bij deze inspirerende editie van de Relatiedag om draaide. Samen met leveranciers en leden wil Quantore verder bouwen aan een sterke, veerkrachtige en duurzame coöperatie. Tevens een terugkerend onderwerp op de Algemene Ledenvergadering van de coöperatie. Zowel de Algemene Ledenvergadering als de beurs kenden een zeer goede opkomst.

De Algemene Ledenvergadering was de start van de dag, waarbij door Algemeen directeur Arnold Theuws in vogelvlucht werd teruggekeken op het afgelopen jaar. Tijdens deze jaarrede werden ook de doelstellingen voor 2023 met de leden gedeeld. Na een volle agenda en de vaste verplichtingen, was het tijd voor ontspanning. In de sfeervolle industriële setting van DeFabrique konden bezoekers genieten van een goed verzorgde lunch. Op de beurs werden alle noviteiten en ontwikkelingen van de productleveranciers aangeprezen en goede gesprekken gevoerd. Tijdens de rijdende pubquiz konden bezoekers en leveranciers hun kennis testen over duurzaamheid, een steeds belangrijker onderwerp bij zowel Quantore als leveranciers en leden. De dag werd in stijl afgesloten met een humoristische, indrukwekkende show van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Er volgde nog een informele borrel, waar werd bijgepraat met iedereen.

Quantore Awards 2023

Tijdens de nazit en afsluiting reikte gastspreker en topscheidsrechter Bas Nijhuis de Quantore Awards 2023 uit. Een belangrijke waardering voor leveranciers. De award voor Leverancier van het Jaar ging naar Canon, die werd geprezen om het meedenken in nieuwe mogelijkheden. Ook op het gebied van marketinginitiatieven wordt Canon bijzonder gewaardeerd. HSM mocht de award voor Beste operationele prestatie in ontvangst nemen, verdiend door hun uitstekende leveringsperformance. Durable sleepte de prijs voor de Beste commerciële prestatie in de wacht, een betrouwbare en oplossingsgerichte partij. Essity werd met de Duurzaamheidsaward beloond voor alle inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo werd een hoge EcoVadis score behaald en ontvingen ze diverse sustainability awards. Een terechte winnaar!

Fotograaf: Nico Alsemgeest. Voor meer foto's, mail naar communicatie@quantore.com.

Gastspreker Bas Nijhuis
Quantore Relatiedag 2023