Winnaars Quantore Awards 2022Winnaars Quantore Awards 2022
PERSBERICHT

Quantore Relatiedag 2022

Quantore Back on track tijdens Relatiedag 2022

Amersfoort – Maandag 9 mei vond de 24e editie van de Quantore Relatiedag plaats, een langverwacht weerzien tussen Quantore ondernemers, medewerkers en leveranciers in de kantoorbranche. De Rijtuigenloods in Amersfoort bood dit jaar het podium voor het evenement met bijna 70 aanwezige leveranciers, veel nieuwe producten en een flinke dosis inspiratie. Traditiegetrouw vond aan het einde van de dag de uitreiking van de Quantore Awards plaats.

De dag ging van start met de Algemene Ledenvergadering van Quantore. Hierbij blikte Algemeen directeur Arnold Theuws terug op het afgelopen jaar en werd er vooruit gekeken naar ontwikkelingen in de coöperatie en in de markt. Na de verplichtingen, was het tijd voor een ongedwongen en gezellige middag op het netwerkplein, tussen de oude treinstellen. Nieuwe producten, concepten en samenwerkingen, overduidelijk was dat iedereen het persoonlijke contact de afgelopen jaren had gemist. De dag werd afgesloten met een inspirerend relaas van Formule 1 verslaggever Jack Plooij, die tevens de uitreiking van de Quantore Awards voor zijn rekening nam, samen met Inkoopmanager Dennis Albers.

Quantore Awards 2022

De Quantore Awards zijn een belangrijke waardering voor leveranciers die het afgelopen jaar een bijzondere inzet toonden richting de coöperatie. De award voor Beste operationele prestatie ging dit jaar naar Bura. Vervolgens mocht Canon de prijs in ontvangst nemen voor de Beste commerciële prestatie. Nieuw dit jaar is de award Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Deze werd uitgereikt aan HP vanwege hun bijzondere prestatie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De award voor Leverancier van het jaar ging naar Herma. Herma werd geprezen om hun snelle respons en bereidheid om mee te denken en te handelen in het belang van Quantore en haar leden. Ondanks de turbulente markt heeft Herma tevens een mooie groei weten te realiseren het afgelopen jaar.

Koninklijke toost

In 2020 bestond Quantore 100 jaar en ontving de coöperatie het predicaat Koninklijk. Vanwege de pandemie vielen destijds alle feestelijkheden in het water. Ter afsluiting van de Quantore Relatiedag 2022 werd door directeur Arnold Theuws alsnog stil gestaan bij deze belangrijke mijlpaal en werd een trotse toost uitgebracht.


Wil je alle foto's van de Quantore Award uitreiking bekijken en downloaden? Klik dan hier.