Webpagina Qrea header_V2Webpagina Qrea header_V2
Hobby en creativiteit voor kinderen én volwassenen

Qrea

Haal het beste uit jouw creativiteit met Qrea

Je zult het al wel raden, Qrea staat voor creatief. Met Qrea artikelen van Quantore haal jij alles in huis om jouw creatieve projecten tot leven te brengen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuke creatief project, met Qrea kun je altijd uit de voeten. Qrea biedt producten van hoge kwaliteit, en ook nog een betaalbaar. Ideaal, toch?

Logo Qrea
Webpagina Qrea1

Waarom kiezen voor Qrea artikelen?

Qrea wilt het beste voor jou. Daarom staan wij in voor de beste kwaliteit. Daarnaast is het ook nog eens betaalbaar en betrouwbaar. Maak de mooiste kunstwerken op de Qrea schilderdoeken en laat jezelf verrassen.

  • Hoge kwaliteit artikelen in Europa geproduceerd;

  • Breed assortiment wat nog verder uitgebreid wordt;

  • Geschikt voor alle kunstenaars of je nu jong of oud bent!

Ontdek het assortiment

Breng jouw creativiteit tot leven met Qrea! Ontdek ons brede assortiment aan hoogwaardige producten en laat je inspireren!
Webpagina Qrea2

Qrea plakkaatverf

Plakkaatverf geeft een dekkend effect. Maak de mooiste schildercreaties met de 10 verschillende kleuren plakkaatverf. Qrea plakkaatverf is gemaakt van 98% natuurlijke grondstoffen. De verf is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, papier, canvas of karton. De kleuren zijn onderling mengbaar. En dat is nog niet alles, Qrea plakkaatverf wordt in Nederland geproduceerd. Qrea plakkaatverf is beschikbaar in 500 ml en 1000 ml.

Webpagina Qrea3

Qrea schildersdoeken

Maak de mooiste kunstwerken op de Qrea schilderdoeken. De doeken zijn dubbel gesso geprepareerd. Hiermee zorg je ervoor dat de schildering niet van het hout afglijdt. Het doek is 250 gram (75% katoen, 25% polyester) en gespannen op een stevig houten spieraam met een dikte van 2,3 cm. Daarnaast is het doek aan de achterzijde geniet (dus met beschilderbare zijkanten) en is geschikt voor o.a. plakkaat, olie- en acrylverf. We hebben verschillende maten in ons assortiment die in Europa geproduceerd worden!

Binnenkort beschikbaar.. Schilderpapier van Qrea

Of je nu een beginner bent of een professionele kunstenaar, het teken-schets en aquarelpapier van Qrea is geschikt voor iedereen! Er zal keuze zijn uit verschillende formaten en papiersoorten voor verschillende technieken. Binnenkort in het assortiment.

Vragen en/of opmerkingen

Qrea is hét merk voor het hobby assortiment. Heb je nog vragen over het merk of de producten? Neem dan contact met ons op via verkoop@quantore.com.

Webpagina Qrea myquantos

Direct naar MyQuantos

Benieuwd naar het volledige assortiment? Klik hier en bestel direct!