Webpagina Qrea header_V2Webpagina Qrea header_V2
Haal het beste uit jouw creativiteit met Qrea

Qrea, creatief en betaalbaar

Quantore kantoorartikelen

Met Qrea artikelen van Quantore haal jij alles in huis om jouw creatieve projecten tot leven te brengen. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon op zoek bent naar een leuk creatief project, met Qrea kun je altijd uit de voeten. Qrea biedt een interessant assortiment aan hobby- en creatieve artikelen. Van plakkaatverf tot verfdoeken, tekenpapier tot hobbymaterialen. De producten zijn van hoge kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Ideaal, toch?

Logo Qrea
Qrea - kantoorartikelen - 1

Waarom kiezen voor Qrea artikelen?

  • Hoge kwaliteit artikelen in Europa geproduceerd

  • Breed assortiment dat regelmatig wordt uitgebreid

  • Geschikt voor alle kunstenaars, jong en oud

Ontdek het assortiment

Breng jouw creativiteit tot leven met Qrea! Ontdek ons brede assortiment aan hoogwaardige producten en laat je inspireren!
Qrea - verf - 2

Qrea plakkaatverf

Plakkaatverf geeft een dekkend effect. Maak de mooiste schildercreaties met de 10 verschillende kleuren plakkaatverf. Qrea plakkaatverf is gemaakt van 98% natuurlijke grondstoffen. De verf is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals hout, papier, canvas of karton. De kleuren zijn onderling mengbaar. Geproduceerd in Nederland. Beschikbaar in 500 ml en 1000 ml.

Webpagina Qrea 4

Qrea schildersdoeken

Maak de mooiste kunstwerken op de Qrea schilderdoeken. De doeken zijn dubbel gesso geprepareerd, wat ervoor zorgt dat de schildering niet van het hout afglijdt. Het doek is 250 gram (75% katoen, 25% polyester) en gespannen op een stevig houten spieraam met een dikte van 2,3 cm. Daarnaast is het doek aan de achterzijde geniet (dus met beschilderbare zijkanten) en geschikt voor o.a. plakkaat-, olie- en acrylverf. Diverse maten beschikbaar. Geproduceerd in Europa.

Webpagina Qrea 5

Welk papier gebruik je bij tekenen of schilderen?

Of je nu een beginner bent of een professionele kunstenaar, het teken-schets en aquarelpapier van Qrea is geschikt voor iedereen! Alle blokken hebben een stevige dubbele spiraal met een stevig harde achtergrond, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Er is een keuze uit verschillende formaten en papiersoorten voor verschillende technieken.

Vragen en/of opmerkingen

Qrea is het merk voor het hobby assortiment. Heb je nog vragen over het merk of de producten? Neem dan contact op met jouw Quantore kantoorvakhandel in de regio.

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore