HR-Quantore jan2022-0344HR-Quantore jan2022-0344

Kom het technische team van Quantore versterken!

Bij Quantore draait alles om samenwerking, efficiëntie en een diepgaande passie voor technologie. Onze technische dienst vormt het kloppende hart van ons bedrijf. Hier bundelen we elke dag onze krachten om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Elk lid van ons team is een ware expert in zijn vakgebied. Maar om ons team compleet te maken, hebben we jou nodig! Benieuwd waar je terechtkomt? Wij spraken met de Technische Dienst.

4

Dagelijkse werkzaamheden

Een typische werkdag voor ons team begint vroeg, om 7.00 uur om precies te zijn. Dan openen we de poorten, starten we de machines op en duiken we meteen in eventuele technische uitdagingen. Communicatie met leveranciers, het plaatsen van bestellingen en het onderhouden van ons machinepark behoren tot onze dagelijkse taken. Na een intensieve werkdag neemt de avondploeg het over, zodat het logistieke proces de volgende dag weer naadloos verloopt.

4

Elke dag is anders

Wat maakt ons werk zo geweldig? De diversiteit! Geen dag is hetzelfde in ons vak. Van het oplossen van storingen tot het onderhouden van machines, elke dag brengt nieuwe technische uitdagingen met zich mee. Bovendien genieten we enorm van het contact met collega's van verschillende achtergronden en culturen. De vrijheid die we ervaren in ons werk stelt ons in staat om creatief en zelfstandig te zijn, wat elke dag weer een avontuur maakt.


2

Fijne werksfeer

Naast het harde werk is er altijd ruimte voor een grapje en gezelligheid binnen ons team van de Technische Dienst. Van het delen van humoristische anekdotes tot het samen lachen om situaties tijdens het werk, we bevorderen graag een sfeer van verbondenheid en plezier. Deze momenten versterken onze band en zorgen voor een positieve werkomgeving!

Kom jij het team van de Technische Dienst versterken?

Ben jij technisch onderlegd en op zoek naar een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? En wil jij deel uitmaken van een hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat? Dit is jouw kans! Quantore zoekt een nieuwe collega voor onze technische dienst. Solliciteer vandaag nog en word lid van een hechte groep mensen die elkaar ondersteunen en samen successen vieren!

Tip: neem eens in kijkje naar jouw nieuwe werkplek in deze video.

Solliciteer direct

Bij Quantore zijn we altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Kom jij bij ons werken?

Werken bij Quantore
77