4Daagse 20244Daagse 2024
Nijmeegse 4Daagse

Iedere stap is een stap dichter bij de eindstreep!

Het is zover: de 106e editie van de 4Daagse! Van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli komen meer dan 45.000 deelnemers met meer dan 70 nationaliteiten samen in Nijmegen om vier dagen lang te genieten van de prachtige routes. En dat allemaal met één doel: de eindstreep behalen voor het felbegeerde 4Daagsekruisje.

789da167-89be-4d96-af00-2d1f87018fc2

Op naar de eindstreep!

De deelnemers van de 4Daagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer door het Nijmeegse landschap. Een hele prestatie! Een goede reden voor ons om de wandelaars eens in het zonnetje te zetten. Want vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom delen wij aan alle lopers verschillende presentjes uit op zondag 14 juli en maandag 15 juli op de Wedren wanneer ze het startbewijs komen ophalen. Zien we jou daar?

Quantore 4Daagse

Sponsor van de 4Daagse

Quantore heeft ontzettend veel zin in de 4Daagse. Als officieel sponsor van de 4Daagse dragen wij zorg voor alle kantoorartikelen die tijdens het gehele evenement worden gebruikt. Van pennen en memoblokjes tot stoepkrijt, opbergdozen en natuurlijk de nietjes niet te vergeten. We zijn aanwezig op diverse plekken op het start-finishterrein de Wedren én langs de wandelroutes.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore