Hulp bij inloggen

Hieronder helpen wij je inloggen op het extranet voor Quantore-leden. Je hebt hiervoor van ons per post een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Houd je inloggevens bij de hand als je voor de eerste keer gaat inloggen op het extranet.

Ik wil voor de eerste keer inloggen

Klik rechts bovenin op de Loginbutton. Je komt dan op de inlogpagina. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in, in de daarvoor bestemde invulvelden en klik op ‘Inloggen’. Je bent ingelogd en komt op de extranet homepagina van Quantore.

Tip: De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig. Let erop dat bij het invoeren van uw inloggegevens de Caps Lock-functie op uw toetsenbord uitgeschakeld staat.Hulp bij inloggen - inlogknop

Ik wil mijn inloggegevens laten onthouden

Je kunt ervoor kiezen om automatisch ingelogd te zijn op het Quantore extranet. Om automatisch ingelogd te zijn, plaats je een vinkje in het hokje voor ‘Onthouden’ voordat je op ‘Inloggen’ klikt.

Hulp bij inloggen - onthouden

Ik wil mij uitloggen

Om het extranet te verlaten klik je rechts bovenin je scherm op ‘Uitloggen’. Lukt het niet om uit te loggen? Probeer eens om bij 'Extra' in de menubalk van je browser de Compatibiliteitsweergave aan of uit te zetten. Daarna kun je opnieuw proberen om uit te loggen.

Hulp bij inloggen - uitloggen

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen

Om je wachtwoord aan te passen kies je op het inlogscherm voor 'Wachtwoord vergeten'.  Vervolgens word je gevraagd om je gebruikersnaam in te vullen en te versturen. Je krijgt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te wijzigen. Volg de instructies en gebruik de invulvelden om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Houd er rekening mee dat je wachtwoord tenminste één cijfer en één speciaal teken moet bevatten.

Ik heb (nog) geen inloggegevens

Heb je (nog) geen inloggegevens ontvangen en wil je graag inloggen op het extranet? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop via +31 24 678 16 88.

Ik heb problemen met inloggen

Heb je problemen bij het inloggen? Dit kan te maken hebben met een tijdelijke storing. Je kunt op een later tijdstip nogmaals proberen in te loggen. Lukt dat niet, dan kun je dat melden bij de afdeling Verkoop via +31 24 678 16 88.