Q.com VierdaagseQ.com Vierdaagse

Geniet van de 4Daagse

Het is bijna zover: de 105e editie van de 4Daagse! Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli komen meer dan 45.000 deelnemers met meer dan 70 nationaliteiten samen in Nijmegen om vier dagen lang te genieten van de prachtige routes. En dat allemaal met één doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje behalen. Een ervaring om niet te vergeten!

Q.com Vierdaagse2

Geniet met Quantore

De deelnemers van de 4Daagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer door het Nijmeegse landschap. Een hele prestatie! Een goede reden voor ons om de wandelaars eens in het zonnetje te zetten. Want vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom delen wij aan alle lopers verschillende presentjes uit op zondag 16 juli en maandag 17 juli op de Wedren wanneer ze het startbewijs komen ophalen. Zien we jou daar?

Q.com Vierdaagse3

Sponsor van de 4Daagse

Quantore heeft ontzettend veel zin in de 4Daagse. Als officieel sponsor van de 4Daagse dragen wij zorg voor alle kantoorartikelen die tijdens het gehele evenement worden gebruikt. Van pennen en memoblokjes tot stoepkrijt, opbergdozen en natuurlijk de nietjes niet te vergeten. We zijn aanwezig op diverse plekken op het start-finishterrein de Wedren én langs de wandelroutes.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore