Quantore.com Header B2CQuantore.com Header B2C

Een koninklijk gevoel

Koninklijke Quantore

In 1920 sloegen vijf ondernemers de handen ineen en startten een samenwerking op het gebied van kantoorartikelen. 100 jaar later is deze samenwerking uitgegroeid tot de succesvolle coöperatie Quantore. En dat succes is niet onopgemerkt gebleven. Als kroon op het werk van de afgelopen 100 jaar, hebben Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin besloten dat Quantore het recht heeft op het voeren van het predicaat Koninklijk. Een eervolle onderscheiding die het werk van onze medewerkers, leden, klanten en leveranciers bekroond.

Wie kroon jij?

En dat brengt een koninklijk gevoel met zich mee. Een gevoel dat we graag met je delen. Daarom hebben we een Quantore kroon ontwikkeld. Zo kan jij of degene die je kroont zich ook een dagje koning(in) voelen!

Wat je moet doen?

  1. Print dit sjabloon uit op dik wit papier.

  2. Knip de kroon uit.

  3. Geef de kroon kleur. Maak gebruik van stiften, kleurpotloden en/of leuke plakkertjes. Laat je creativiteit de vrije loop!

  4. Schrijf je naam óf de naam van de persoon die deze kroon van je krijgt, in het daarvoor bestemde rondje.

  5. Heb je de kroon helemaal vormgegeven zoals jij het mooi vindt? Knip dan de lange of korte strook uit. Dit is afhankelijk van de grootte van het hoofd.

  6. Plak vervolgens de randen van de strook met lijm op de randen van de kroon.

Heb je de bovenstaande stappen gevolgd? Dan is de kroon klaar om gedragen te worden! Wie is er vandaag koning(in) te rijk?