Marktondersteuning

Als ondernemer wordt het steeds belangrijker om ook online goed zichtbaar te zijn. Zo biedt een goede webshop onderscheidend vermogen en geeft het optimaal invulling aan de behoeften van jou en jouw klanten.

Webshop

Om jou online zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen, werken wij samen met een aantal partijen die veel expertise hebben op het gebied van e-commerce oplossingen, waaronder Logic4, Propellor en QuickOffice. Ook zijn zij bekend met de kantoorvakhandel branche. Samen met deze leveranciers zijn wij in staat om op basis van eigen wensen en behoeftes een persoonlijke webshop te ontwikkelen.

Webshop data & tools

Om een succesvolle webshop te ontwikkelen is het ook van belang dat er waardevolle content beschikbaar is. Samen met onze leveranciers kunnen wij diverse datafeeds in de webshop integreren. Op basis hiervan wordt de webshop gevuld met logistieke gegevens zoals product- en prijsinformatie, waardevolle content zoals alternatieve producten en accessoires en kunnen er ordertransacties uitgewisseld worden. Je voorraad wordt daarbij automatisch aangevuld, hier hoef je zelf niks voor te doen.

Naast de diverse datafeeds bieden wij ook diverse tools aan om de webshop nog aantrekkelijker te maken. Zo werken wij samen met Multisafepay, een online betaalplatform waarmee jij jouw klant diverse betaalmethoden biedt. Daarnaast werken we ook samen met Klantenvertellen, een onafhankelijk klantbeoordelingsysteem en met Cartridge Selector (XML), een feed die ervoor zorgt dat jouw klant moeiteloos de juiste cartridge voor zijn printer vindt. Zo kun jij ook online jouw klant van dienst zijn.

e-OFFICE module

De e-OFFICE module is een online module om waardevolle content onder de aandacht te brengen bij de (potentiële) klant. Denk hierbij aan inspirerende artikelen en speciale acties, productgerelateerde modules zoals de HP-module en de Agendaspecial en de social media koppeling. Met de e-OFFICE module ben je altijd verzekerd van waardevolle en actuele content op je website en social media kanalen. Maar nog belangrijker is je mogelijkheid tot conversie. Klikt jouw klant door op een product, dan komt hij rechtstreeks in jouw webshop terecht, waar de aankoop plaatsvindt. En het e-OFFICE dashboard stelt je in staat online klantgedrag te meten en te analyseren. Je ziet het aantal bezoekers in de module, hoeveel en hoe vaak er op bepaalde producten wordt geklikt en hoelang content bekeken wordt.

Catalogi

Met de catalogi van Quantore bied je jouw klant een handig naslagwerk. Met onder andere de kantoorgids met al onze producten, een Quantore-merk catalogus met alle artikelen van ons eigen merk en een facilitaire catalogus met alle facilitaire artikelen kun je jouw klanten altijd informeren en inspireren over je producten.

Folders

WorkSmart is een folder die je onderneming in de schijnwerpers zet. WorkSmart verschijnt vijf keer per jaar en is een aantrekkelijk magazine vol acties, redactionele artikelen en slimme haakjes naar de actualiteit. Plaats je eigen logo en naamsindruk op het magazine om het een persoonlijk tintje mee te geven. Zo blijf je zichtbaar bij je klant.

Landelijke campagne

Om ook online relevant te blijven, lanceren wij op onze social media kanalen diverse campagnes die inspelen op actuele thema’s. En deze campagnes delen we graag met onze leden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw Google bedrijfsprofiel te optimaliseren. Dat leidt tot meer websitebezoeken en meer contact met je (potentiële) klant.

Branding

Met de outdoor en instore signing van Quantore is je vestiging duidelijk herkenbaar en zichtbaar als Quantore verkooppunt. Je kunt kiezen uit verschillende elementen voor in en rondom jouw winkel, waaronder stoepbordposters, lichtkubussen en iconenstroken voor aan het pand, plastic en papieren verpakkingszakjes en de Quantore shopper.