Financiële ondersteuning

Om de concurrentiepositie en de marges continu te verbeteren, geven wij gerichte adviesverkoopprijzen per product. Daarnaast zijn wij als inkooporganisatie altijd in gesprek met leveranciers om onze leden de beste prijs aan te kunnen bieden. Heb jij een lidmaatschap? Dan kun je gebruik maken van diverse bonussen en budgetten. Zo ben je altijd verzekerd van de meest gunstige condities.

Eerlijke adviesverkoopprijzen

Met betrouwbare adviesverkoopprijzen helpen we je de concurrentiepositie te verstevigen en marges te verbeteren. Wij hanteren negen (advies)verkoopprijslijnen die afgestemd zijn op verschillende doelgroepen. Stap jij over naar onze adviesverkoopprijzen? Dan stijgt je marge gemiddeld met 3 procentpunten.

Strategische samenwerking met leveranciers

Om een optimaal assortiment aan te kunnen bieden werken we nauw samen met onze leveranciers.  Samen met hen zijn we verantwoordelijk voor een ruim assortiment, goede productcommunicatie en effectieve activatiestrategieën.

Bonussen en budgetten

Daarnaast bieden we ondersteuning in de vorm van bonussen en budgetten. Vanuit de coöperatieve gedachte belonen we volume, groei en concentratie. Meer commitment, is meer voordeel van het lidmaatschap.