Logistiek centrum

Vanuit ons logistiek centrum worden de artikelen zorgvuldig verpakt en verwerkt, om ze vervolgens zo snel mogelijk te verzenden. Zo krijg jij de artikelen op tijd en op de juiste manier geleverd.

Nieuwste systemen en de slimste machines

In Beuningen, aan de A73, is het kantoor én logistiek centrum van de coöperatie gevestigd. Een groot en geautomatiseerd logistiek centrum, voorzien van de nieuwste systemen en slimste machines. Door ons magazijn op de meest efficiënte manier in te richten, zijn we in staat om hoge servicelevels te hanteren. Zo leveren we 98,3% van de orders binnen 24 uur en leveren we 99,66% van de orders zonder fouten en zonder manco’s.

Efficiënt werken!

In het logistiek centrum tref je ruim 3,5 kilometer lopende band, een A-frame met ruim 600 kanalen, een sorter met 64 goten, 69.000 picklocaties en een gemiddelde picksnelheid van 4.500 regels per uur. Het indrukwekkende logistieke proces bij Quantore in volle gang zien, is een bijzondere beleving. Ons logistiek centrum beslaat ruim 32.350 m2 en is één van de modernste in haar soort. Jaarlijks verwerken we zo’n 5.700.000 orderregels, dat staat ongeveer gelijk aan 850.000 zendingen op jaarbasis.

In 2019 hebben we het magazijn flink uitgebreid. Dat gaf ons meer mogelijkheden voor nieuwe logistieke concepten, duurzaam ondernemen en voor het waarborgen van de continuïteit. We zijn trots op ons logistiek centrum. Immers; meer ruimte, meer (pallet)locaties en een hogere efficiency verbeteren onze logistieke dienstverlening.

Ons logistiek centrum