ICT en machinesICT en machines
Assortiment

ICT & machines

Bij Quantore heb je ruime keuze uit printers voor zakelijk en privégebruik. Alle bekende merken zijn in ons assortiment vertegenwoordigd. Naast printers, vind je bij ons o.a. lamineermachines en papiervernietigers voor professioneel en veilig werken.

Onmisbaar op iedere werkplek

Van printers voor zakelijk- en privégebruik tot lamineermachines en papiervernietigers. Met de juiste kantoorartikelen maak je je werk een stuk eenvoudiger. Bij Quantore vind je o.a. lamineermachines in verschillende formaten en merken, inclusief alle benodigde inbindsystemen en toebehoren. Zo haal je alles in huis voor een professionele uitstraling. Vertrouwelijke documenten vernietig je veilig en snel met een papiervernietiger. Is de papiervernietiger voor thuisgebruik of voor gebruik op een groot kantoor bedoeld? Er is altijd een geschikte papiervernietiger voorhanden. En dat is essentieel in het kader van de AVG, waarbij het veilig vernietigen van vertrouwelijke informatie voorop staat.

Last but not least. Ook voor handige computerkabels, accessoires, data-opslagmiddelen en onmisbare computer toebehoren kan je bij Quantore terecht. En we hebben bij de samenstelling van ons assortiment ook aan de ergonomische werkhouding gedacht. Daarom vind je bij ons o.a. een ergonomische muis, muismat en toetsenbord. Dat werkt prettig.

Benieuwd met wie wij samenwerken?

Ontdek al onze leveranciers voor ICT en machines

Dymo
Fellowes
Rexel
GBC
Meer...

Samen met vele A-merkleveranciers stellen wij het assortiment zorgvuldig samen. Zo sla je alle benodigdheden op één adres, in één keer in.

Alle leveranciers