De impact van corona op Quantore

Wat zijn we met zijn allen in een bizarre tijd terecht gekomen. De wijze waarop we werken is veranderd. We moeten meer afstand houden van elkaar, op het werk en in ons sociale leven. Tegelijkertijd zien we dat onze leden op een hele positieve manier de uitdagingen aangaan. Wij doen ons uiterste best om hierin te ondersteunen.

Veilig werken in tijden van Corona vraagt ons een aantal maatregelen te nemen. We volgen de landelijke richtlijnen en doen er alles aan enerzijds medewerkers te beschermen en anderzijds de continuïteit van onze bedrijfsvoering en de uitleveringen van Quantore te waarborgen, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers de hoogste prioriteit heeft. Om de 1,5 meter afstand tussen medewerkers te kunnen waarborgen, spreiden we diensten. Dit, in combinatie met de toename van het aantal dropshipmentorders, zorgt ervoor dat wij de orders binnen maximaal 48 uur uitleveren. We streven er daarnaast naar ons assortiment optimaal beschikbaar te houden en te handelen naar de vraag van leden en hun klanten. We zien een grote impact op de beschikbaarheid van bepaalde artikelen. Dit houden we nauwlettend in de gaten en we bekijken alle mogelijkheden om onze voorraden op peil te houden. Tegelijkertijd hebben we artikelen toegevoegd aan ons assortiment waar nu veel vraag naar is. Denk aan desinfectiegels, hygiëne schermen en veiligheidsmarkeringen, maar ook meer hobby-artikelen.

Om je te laten zien hoe het er bij Quantore aan toe gaat in deze bijzondere tijd, hebben wij dit filmpje gemaakt. Samen met onze leden staan we sterk in de markt.

Zorg goed voor je zelf en voor elkaar.