Vacature: Allround magazijnmedewerker M/V

Quantore B.V. is een coöperatie en één van de grootste spelers op het gebied van kantoorartikelen. Ruim 400 zelfstandige kantoorvakhandelaren zijn bij de organisatie aangesloten. Ook verzorgt Quantore de inkoop en logistiek voor een aantal grote Retail klanten. Kernactiviteit is de groothandel in kantoorartikelen met een omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 23.000 artikelen. In totaal werken er ca. 200 mensen bij Quantore. Inkoop en Logistiek vormen de kern van het bedrijf. De logistieke organisatie bestaat uit de afdelingen Operations, Operations Support en Supply Chain.

Wegens uitbreiding van de activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime en parttime kandidaten die beschikbaar zijn tussen 11.00-23.00 uur voor de functie van:

Allround magazijnmedewerker M/V


Q Site slider branding - vacatures

Als allround magazijnmedewerker verzorg je de in- en uitgaande goederenstroom binnen ons bedrijf en draag je zorg voor de administratieve afwikkeling hiervan. De werktijden binnen het magazijn kunnen per dag wisselend zijn, je ontvangt je rooster elke maandag voor de komende vier weken. Als parttime medewerker verwachten we dat je minimaal 3 dagen beschikbaar bent (18-28 uur). Als fulltime medewerker verwachten we dat je minimaal 5 dagen beschikbaar bent (28-32 uur).

Wat ga je doen?

- Het verzamelen van goederen vanuit verschillende locaties (orderpicken);
- Het controleren van uitgaande goederen op beschadigingen en aanwezige aantallen;
- Het uitvoeren van voorraadtellingen in een continu proces;
- Het verzendklaar maken van goederen, rekening houdend met de gestelde eisen voor kwaliteit en kwantiteit;
- Het laden van vrachtauto’s met gebruikmaking van interne transportmiddelen;
- Het controleren van transportdocumenten op een juiste invulling en juiste verdere verwerking.

Wie ben jij?

- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een logistiek bedrijf;
- Je hebt een gemotiveerde houding en voelt je als een vis in het water in een logistieke omgeving;
- Je vindt het niet erg om op wisselende tijden te werken;
- Je bent in fysieke goede gesteldheid;
- Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal.

Wat biedt Quantore?

Een veelzijdige functie met ontwikkelingsmogelijkheden in een groeiende organisatie binnen een bedrijfstak die sterk in beweging is. Het salaris bedraagt tussen de € 2.080,- en € 2.236,- (exclusief toeslag uren) op basis van een dienstverband van 40 uur en afhankelijk van jouw vakvolwassenheid. Na 18.00 uur ontvang je 40% toeslag en na 20.00 uur ontvang je 50% toeslag. Wij bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen. Bovendien vindt Quantore vitaliteit belangrijk. We organiseren diverse workshops en je krijgt een vitaliteitsbudget.

Wil je solliciteren?

Denk jij een geschikte kandidaat te zijn voor deze functie, stuur dan jouw sollicitatiebrief, vergezeld van een curriculum vitae, naar Quantore B.V. via personeel@quantore.com. Voor vragen en verdere uitleg betreffende de functie, kun je terecht bij de afdeling P&O via telefoonnummer: +31 24 678 16 00. Algemene informatie vind je op www.quantore.com.