Blinc Clean Blinc Clean

Blinc

Of je nu op kantoor aan de slag gaat of thuiswerkt; overal verdien je een frisse werkplek. Met de schoonmaakartikelen van Blinc maak je jouw werkplek in een handomdraai schoon.

Het assortiment

Blinc is het nieuwe schoonmaakassortiment van Quantore. De producten van Blinc hebben een goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Het assortiment van Blinc bestaat op dit moment uit de volgende productcategorieën:

Desinfecterende producten
Blinc heeft verschillende desinfecterende middelen in het assortiment waaronder gel, liquid en spray. De desinfecterende producten bevatten vocht inbrengende crèmes om de huid te verzorgen en te beschermen en bevatten 70% ethylalcohol voor een snelle, bewezen antimicrobiële werkzaamheid tegen een breed scala aan micro-organismen. De formule is kleurstofvrij met een verminderde geur voor een gevoelige huid.

Afvalzakken
De afvalzakken van Blinc zijn gemaakt van HPDE. HPDE is dunner dan LDPE, maar verschilt nauwelijks in sterkte. De afvalzakken zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar.

Op korte termijn wordt dit uitgebreid met huishoudelijke schoonmaakartikelen.

Kwaliteit

Quantore werkt alleen met gespecialiseerde leveranciers en alle producten van Blinc zijn gecertificeerd. Deze certificaten en veiligheidsbladen zullen binnenkort op de vernieuwde website van Blinc beschikbaar zijn. Mocht je deze nu al in willen zien, kun je deze bij ons opvragen.

Het merk Blinc is een exclusief merk van Quantore en is verkrijgbaar bij alle aangelosten Quantore kantoorvakhandels.

Service

Heb jij een vraag over het Blinc assortiment of ben je niet helemaal tevreden met een artikel? Neem dan contact met ons op via info@blinc-clean.com of bel naar +31 24 678 16 66.

Hieronder vind je voor extra informatie de instructie- en montagehandleidingen.
- Instructiehandleiding NL
- Instructiehandleiding DE
- Instructiehandleiding EN
- Instructiehandleiding FR
- Montagehandleiding NL
- Montagehandleiding DE
- Montagehandleiding EN
- Montagehandleiding FR