Velpon lijmXVelpon lijmX
Advies

Wat is Velpon lijm?

Velpon lijm is een van de meest gebruikte lijmen in Nederland. Deze lijm van Nederlandse bodem is te verkrijgen bij kantoorvakhandels door de hele Benelux. Oorspronkelijk was de lijm bedoelt als industrielijm, maar door de jaren heen heeft Velpon lijm meer toepassingen gekregen in creatieve richtingen.

Verschillende lijmen

Velpon lijm slaat niet op één lijmsoort, maar op een lijn van diverse lijmsoorten. Wij hebben de verschillende lijmsoorten voor je op een rijtje gezet.

  • Fotolijm

Voor het goed lijmen van foto's of ander dun papier in fotoboeken of scrapbooks. Met fotolijm zal je foto of papier niet gaan rimpelen of krimpen. 

  • Alleslijm

Deze soort lijm is er voor iedere hobbyist, schoolkind of creatieve doe-het-zelver. Velpon lijm is een contactlijm op basis van rubber. Het grote voordeel van Velpon lijm is dat je de lijmresten eenvoudig kunt verwijderen zonder sporen achter te laten. 

Velpon lijm kopen

Wanneer je Velpon lijm wilt aanschaffen, kun je kiezen uit verschillende soorten. Zo is er Velpon lijm in tubes, lijmpotten of in spray-vorm. 

De Velpon lijmen zijn toepasbaar voor diverse creatieve doeleinden. Denk hierbij aan aardewerk, leer, papier en karton, textiel, hout, metaal en zelfs glas kun je lijmen met Velpon lijm.