Quantore.com Parker HEADERQuantore.com Parker HEADER
Parker

Meer dan een geschenk

De feestdagen komen dichterbij, tijd om na te denken over het perfecte cadeau. Maar dat is nog niet zo gemakkelijk. Hoewel het aanbod tegenwoordig erg groot is, kom je toch ieder jaar weer bij hetzelfde cadeau uit … Wil je dit jaar eens écht indruk maken? Kies dan voor de producten van Parker. Want soms is het perfecte cadeau slechts één klik verwijderd.

Een pen als cadeau

Misschien is het geven van een pen als cadeau niet het eerste waar je aan denkt, maar het is wel een van de meest veelzijdige cadeaus om te krijgen. Hoewel we tegenwoordig ook veel digitaal doen, blijft de pen een tijdloos product. Even snel iets opschrijven, een persoonlijke kaart sturen of de belangrijkste punten uit een meeting noteren, een pen komt altijd van pas. Maar niet alleen is het een heel praktisch cadeau, ook maak je met een mooie pen een goede indruk. De kwalitatieve pennen van Parker zijn echte eyecatchers en halen het beste uit je schrift. De luxe uitstraling zorgt ervoor dat je geniet wanneer je iets op moet schrijven, iedere dag weer. Wil je jouw cadeau écht persoonlijk maken? Laat de Parker pen dan graveren met een datum, een naam of een quote: een blijvende herinnering!

Het perfecte geschenk

Een pen van Parker is dus meer dan alleen een geschenk, het maakt indruk. Maar voor welke pen kies je dan? Wij zetten drie verschillende cadeaus voor je op een rij.

Quantore.com Parker3

De Jotter originals cracker

Wil je iemand op een kleinigheidje trakteren? Dan raden we je de Jotter originals cracker aan. Dat is de fijne Jotter pen zoals je ‘m kent, maar dan in een kleurrijk omhulsel. De Jotter pen is te herkennen aan het prettige kliksysteem en de pijlclip aan de pen. Ook zijn voor deze pen navullingen beschikbaar, zo kun je eindeloos van het cadeautje genieten.

Quantore.com Parker2

De Parker IM

De balpen van Parker heeft een klassiek, verfijnd en elegant design. En door de soepele schrijfervaring kun je met gemak hele teksten of aantekeningen op papier zetten. Een perfect cadeau voor studenten en jonge professionals die tijdens een tentamen, een belangrijke meeting of het ondertekenen van een contract een vlekkeloze indruk willen achterlaten.

Quantore.com Parker4

De Parker 51

Liever een cadeau voor de ervaren schrijver? Kies dan voor de Parker 51 collectie. Met zijn rijke geschiedenis in een nieuw jasje is dit de perfecte combinatie tussen klassieke uitstraling en gedegen functionaliteit. Deze historische pen maakt een professionele indruk en ligt ook nog eens lekker in de hand. Het perfecte cadeau voor iemand die vakmanschap kan waarderen.

Verkooppunten Quantore

Ben jij er ook helemaal van overtuigd dat dit het perfecte geschenk is voor de feestdagen? Breng dan snel een bezoekje aan een van onze Quantore verkooppunten. Zij helpen je graag verder.