Hoe kan ik een badge makenXHoe kan ik een badge makenX
Inspiratie

Hoe kan ik badges maken?

Badges worden veel gebruikt en zijn er in verschillende soorten en maten. Wanneer je naar een congres gaat of je staat op een beurs, dan komt een badge goed van pas. Badges zorgen voor een snelle herkenbaarheid en zijn dus ideaal voor je bedrijf. 

Wanneer je badges gaat maken kun je helemaal zelf bepalen wat je wilt. In dit artikel vertellen wij je hoe je gemakkelijk en snel zelf je eigen badges maakt.

Soorten en maten

Badges zijn er in allerlei soorten en maten. Kies wat bij je past en wat aansluit op de behoefte van de drager. Wil je een badge met badgekoord of keycord, een badge met clip of een zelfklevende badge?

De badge met een badgekoord hang je eenvoudig om je nek, terwijl de badge met een clip eenvoudig wordt bevestigd aan je blouse of broek. De zelfklevende badge kleeft eenvoudig aan je kleding, zonder deze te beschadigen. Zo is er altijd wel een soort badge die bij je past.

Eenvoudig zelf maken

Je kunt eenvoudig badges zelf maken. Met behulp van een badgekaart print je eenvoudig de badges uit. Je kunt er dan voor kiezen om een badge te maken met een badgekoord, een clip of een zelfklevende badge. De badges zijn direct klaar voor gebruik.

Meer weten of direct bestellen? Vind nu jouw kantoorvakhandel.