QUANTORE.COM All you nietQUANTORE.COM All you niet

6 soulmates waar jij niet zonder kan

Zoals je als mens je perfecte match kan vinden, is dit bij sommige kantoorartikelen niet anders. Want wat moet de nietmachine zonder nietjes of het potlood zonder slijper? Je gebruikt deze perfecte matches waarschijnlijk heel onbewust, maar als je ze goed bekijkt zul je zien waarom deze soulmates meant to be zijn.

QUANTORE.COM All you niet nietes

All you niet

All you niet is love… De perfecte lovematch: de nietmachine en het nietje. Want zonder nietmachine is het nietje niets. En andersom trouwens ook niet. Dus wil jij je documenten gebundeld hebben en zo orde scheppen in de chaos, dan heb je aan deze twee kantoorartikelen een goede match.

QUANTORE.COM All you niet2

Wie schrijft die blijft

Wat heb je aan een pen zonder papier? Of je nu iets in je agenda schrijft, een notitie voor je collega achterlaat of een schattig briefje schrijft aan je lief, je gebruikt overal papier. Een onbetwistbare combinatie dus! En wist je dat er veel voordelen zitten aan het schrijven met pen en papier? Je bent creatiever, je kunt dingen beter onthouden, krijgt meer bewustwording en je creëert rust voor jezelf doordat schrijven zorgt voor het verlichten van stress. Een leven zonder pen en dus papier is wat ons betreft ondenkbaar. Schrijven is een must voor iedereen.

QUANTORE.COM All you niet3

Met jou wil ik wel een band opbouwen

Plakband is handig in veel verschillende situaties: cadeautjes inpakken, iets repareren, boeken kaften, posters ophangen en ga zo maar door. Maar plakband kan ook voor irritatie en frustratie zorgen. Negen van de tien keer kun je het begin niet goed vinden en ben je dan eindelijk zover, dan heb je geen schaar bij de hand om het plakband af te knippen. Gelukkig heeft het plakband een soulmate, de plakbandhouder! Door de plakbandhouder te gebruiken in combinatie met plakband, zijn bovenstaande problemen in één klap opgelost.

QUANTORE.COM All you niet4

Jij houdt mij scherp

Het gebruik van een potlood klinkt misschien enigszins ouderwets, maar is nog ontzettend populair. Schrijven, tekenen, doodlen en corrigeren, het potlood is je beste vriend. En als je potlood bot tegen je doet, slijp je hem weer. Zo werk je in een mum van tijd weer verder. En een leuk weetje: eerst werd een potlood gemaakt van o.a. lood, vandaar de naam. Inmiddels komt er geen lood meer aan te pas!

QUANTORE.COM All you niet6

Jij brengt kleur in mijn leven

Ook een onafscheidelijk duo is de printer met inkt. Want hoe print je de notulen of een mooie afbeelding wanneer er geen inkt in de printer zit? Precies, niet. Daarom is het handig om altijd inkt achter de hand te hebben. Je zult altijd zien dat nét op het moment dat je op het punt staat de trein te pakken, je treinticket niet geprint kan worden. Onmisbaar dus!

QUANTORE.COM All you niet5

Van jou word ik warm

Je start je werkdag met een kop koffie, zodat je de dag energiek kan beginnen. Je loopt naar de koffieautomaat om je koffie te pakken, staan er geen koffiebekers meer… Wat nu? Precies, zonder koffiebeker geen koffie. Daarom is het altijd slim om een koffiebeker bij de hand te hebben. Overigens is het ook handig om een herbruikbare koffiebeker aan te schaffen. Vanaf 2023 moeten namelijk alle koffiebekers afwasbaar zijn. Dat betekent een definitief einde voor alle disposable koffiebekers. Maar, afwasbare bekers gaan veel langer mee en zijn beter voor het milieu. Vanaf nu geen werkdag meer zonder koffie!

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.