Labels beeld headerLabels beeld header

Een cadeautje voor...

Het is de gezelligste tijd van het jaar: de decembermaand! De kerstboom wordt opgetuigd, overal zijn lichtjes en de mooiste kerstliedjes klinken uit de radio. Uiteraard is het feest niet compleet zonder cadeautjes onder de boom!

Maak jij dit jaar extra indruk met die presentjes onder de boom? Pak je cadeautjes dan zelf in. Naast dat het veel leuker is om cadeautjes zelf in te pakken, zal het ook zeker worden gewaardeerd door de ontvanger. En wat daarbij uiteraard niet mag ontbreken is een naamlabel. Zo is het cadeau echt compleet!

Quantore Kerst labels
Speciaal voor Kerst heeft Quantore een aantal naamlabels ontworpen die jij zelf kunt printen. Download HIER de gratis labels, print ze uit, voorzie ze van de juiste namen en plak ze op of hang ze aan je cadeaus.

TIP: pagina 1 is voor de labels die je aan je cadeau wilt hangen, pagina 2 is voor de labels die je erop kunt plakken. Wil je de labels op je cadeaus plakken maar heb je geen zelfklevende etiketten in huis? Je vindt handige zelfklevende etiketten op A4-vellen (art. nr. 129942) bij jouw Quantore kantoorvakhandel in de buurt.

Veel plezier met inpakken en een fijne Kerst!

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.