port-betaald stempelXport-betaald stempelX
BLOG

De voordelen van een port-betaald stempel

Een paperless office is nog steeds een utopie. Er wordt dagelijks nog steeds veel post verstuurd, naast al het verkeer dat plaats vindt via e-mail en internet. Wanneer post verstuurd wordt, frankeer je vaak met postzegels. Als bedrijf kun je ook op andere manieren frankeren, bijvoorbeeld met een port-betaald stempel. Wat zijn daar de voordelen van?

Port-betaald

Port-betaald is een manier om post te frankeren. De post wordt aan het postbedrijf aangeboden, voorzien van de stempelopdruk ‘Port-betaald’. Om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid, dien je als klant een zakelijke overeenkomst te hebben met het postbedrijf. 

Voordelen port-betaald stempel

De voordelen van een port-betaald stempel is dat je achteraf pas hoeft te betalen, deze betaling komt binnen via een factuur. Een port-betaald stempel is tevens voor nationaal en internationaal gebruik en opgesteld volgens de verplichte richtlijnen van PostNL.

Wanneer je een port-betaald stempel wilt aanschaffen, kun je vaak kiezen tussen verschillende kleuren inkt. Vaak is het inktkussen in de port-betaald stempel verwisselbaar, hierdoor gaat de stempel lang mee.