Quantore.com DYMO headerQuantore.com DYMO header

Labelen met DYMO

Pakketjes versturen, overzicht creëren, het maken van prijskaartjes of naamlabels en het sorteren van post, documenten of producten. Allemaal werkzaamheden die bij bijna iedere baan wel regelmatig terugkomen. En, ze hebben allemaal één ding gemeen. Wat dat is? Labels! Met labels geef je o.a. producten, documenten of pakketjes heel eenvoudig een bestemming. Althans, heel eenvoudig…

Dat hangt er natuurlijk vanaf hoe je aan de slag gaat. Je kunt werken met papier en plakband of met etiketvellen en een printer. Maar je kunt ook gebruik maken van slechts één handig apparaatje, de labelprinter. Met een labelprinter print je namelijk gemakkelijk en snel tekst of kleine afbeeldingen op zelfklevende labels. Zo hoef je niet zelf in de weer maar laat je gewoon het apparaat het werk doen!

Labelprinters zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je een eenvoudige labelprinter die je niet in de steek laat? Kies dan voor de nieuwe LabelWriter™ 550-printer van DYMO®. Deze LabelWriter maakt gebruik van directe thermische printtechnologie, waardoor er geen inkt of toner nodig is. Ook toont de nieuwe LabelWriter het aantal resterende labels. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je tijdens een opdracht zonder inkt of labels komt te zitten. Daarnaast werkt deze labelprinter met unieke, nieuwe herkennings- en weergavetechnologie. Dankzij deze technologie hoef je niet meer te gokken welk label je uit het keuzenmenu nodig hebt, het apparaat geeft namelijk precies de labelafmetingen en het type label aan op basis van jouw input. Zo is printen ineens een stuk sneller en eenvoudiger. Wil je een labelprinter die je helpt het verzenden van pakketjes makkelijker te maken? Dan kies je voor de LabelWriter 5XL. Naast bovenstaande voordelen werkt deze labelprinter ook perfect voor het afdrukken van barcodes en QR-codes voor het verzenden en volgen van verpakkingen.
Voor alle nieuwe labelprinters van DYMO® zijn overigens diverse ontwerpopties beschikbaar. Daarnaast dragen deze labelprinters bij aan een duurzame footprint door de gerecyclede verpakking en FSC-gecertificeerde labels. Perfect voor een gemakkelijke en snelle afhandeling van jouw werkzaamheden!

Twijfel je nog over het gebruik van labelprinters voor jouw project? Neem dan contact op met een van de Quantore verkooppunten en vraag naar meer informatie. Zij helpen je graag!

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.