QUANTORE.COM Canon headerQUANTORE.COM Canon header

Welke printer past bij jou?

Hybride werken komt steeds vaker voor. Veel werknemers werken gedeeltelijk vanuit huis of vanuit andere locaties. Het wordt daarom steeds belangrijker om niet meer afhankelijk te zijn van de printer op je werk, maar om op verschillende locaties met professionele kwaliteit te kunnen printen. En met een printer van Canon is dat mogelijk! In deze blog vertellen we je welke printer en welke inkt of toner het beste past bij jouw wensen.

Gemakkelijk en effectief printen

Werk jij voornamelijk vanuit huis? Dan is de PIXMA-inktjetprinter TS7450a echt iets voor jou. Deze printer levert gemakkelijk en voordelig de perfecte printkwaliteit voor documenten en foto’s. Snel en zonder gedoe aan de slag! De PIXMA is geschikt voor ongeveer 200 pagina’s per maand.

QUANTORE.COM Canon2

Vaak en kwalitatief printen

De MAXIFY-inktjetprinter GX7050 is de keuze bij uitstek voor zowel kleine ondernemingen als voor thuiswerkers. Deze printer combineert efficiëntie en prestaties in een compact ontwerp. Print jij in hoge volumes en ga jij voor hoge kwaliteit? Dan is de MAXIFY-inktjetprinter iets voor jou! De MAXIFY printer is geschikt voor ongeveer 1.500 pagina’s per maand.

QUANTORE.COM Canon3

Professioneel en compact

Print jij in hoge volumes en zijn uitgebreide beheer opties en het printen van scherpe documenten voor jou belangrijk? Dan is de i-SENSYS MF744Cdw laser printer uitermate geschikt voor jou. Voor high-performance printen in kleine kantoren. De i-SENSYS printer is geschikt voor ongeveer 4.000 afdrukken per maand.

QUANTORE.COM Canon4

Canon inkt en toners

Gebruik op ieder moment én in iedere situatie bovenstaande printers in combinatie met originele Canon inkt en toner. Waarom? Daar zijn meerdere redenen voor:

• Canon inkt en toner-cartridges zijn duurzaam, elk onderdeel van elke ingeleverde cartridge wordt opnieuw gebruikt en gerecycled;
• Canon inkt en toner-cartridges hebben een lange levensduur. Het gebruiken van het origineel zorgt voor meer kwaliteitsprints. Dit houdt in dat je meer en in betere kwaliteit kan printen dan met niet-originele cartridges;
• De inkt en toner-cartridges van Canon geven betrouwbaarheid. Wij nemen duurzaamheid serieus en je kan ons hierin vertrouwen. We doen er dan ook alles aan om onze klanten zo duurzaam mogelijk te laten printen;
• De inkt en toner-cartridges van Canon laten je consistenter printen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de kleur of kwaliteit niet goed genoeg is en je daardoor meermalig moet printen;
• De inkt en toner-cartridges van Canon zorgen voor superieure kwaliteit. Wanneer je de All-in-One tonercartridge vervangt door de originele van Canon, is je printer weer zo goed als nieuw en print je met de beste kwaliteit.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore