header afbeelding geelheader afbeelding geel

Voordelig aan de slag met Quantore inkt & toner

Het is volop herfst, de zomervakantie is alweer even geleden. Misschien denken we al na over wat we in de kerstvakantie gaan doen. We zitten in ieder geval weer helemaal in de werkmodus. Nieuwe ideeën krijgen vorm en we maken plannen voor de rest van het jaar. Dit brengt vaak kosten met zich mee omdat we nieuwe spullen aan moeten schaffen en onze ideeën op papier willen zien. Toch hoeft het niet allemaal duur te zijn. Want met de producten van Quantore maak je een slimme én voordelige keuze? Check hieronder de vijf redenen om te kiezen voor Quantore inkt & toner.

Blog afbeelding blauw

1. We bieden meer voor minder

Met de toners van Quantore kun je vaak meer pagina’s afdrukken dan wanneer je originele toners gebruikt. Zo zijn de tonercartridges niet alleen goedkoper per stuk, maar zijn de printkosten per pagina vooral een stuk lager! En dat merk je meteen in de portemonnee.

2. Net zo goed als originele toners

Gaan voor goedkoop, maar niet inleveren op kwaliteit? Met onze spatscherpe afdrukken en levendige kleuren is Quantore inkt & toner minstens zo goed als originele toners. Maar dan voor een betere prijs.

Blog afbeelding roze gespiegeld

3. Gemaakt voor jouw printer

De Quantore inkt & toner producten zijn geschikt voor nagenoeg iedere printer. Dus ook met de Quantore tonercartridges kun je eindeloos genieten van jouw afdrukken.

4. 100% garantie én de beste service

Kies je voor Quantore inkt & toner, dan kies je voor goede garantie en de beste service. Onze supplies worden namelijk uitvoerig getest. En is er toch iets mis, je krijgt drie jaar lang 100% garantie.

Blog afbeelding geel gespiegeld

5. Milieuvriendelijk resultaat

Wist je dat bijna alle Quantore inkt & toner producten worden gemaakt van gerecyclede originele inkt en tonercartridges? Dit voorkomt extra milieubelasting en draagt daardoor bij aan een schonere wereld. Zo is de cirkel weer rond.

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore

Geef Quantore inkt & toner een nieuw leven

Een lege cartridge is geen afval. Lege inkt- & tonercartridges worden namelijk weer gebruikt om nieuwe cartridges van te maken. Lever daarom jouw gebruikte cartridge in bij een Quantore kantoorvakhandel, zo draag je jouw groene steentje bij.

Inleverpunten lege cartridges
Inkt en tonersInkt en toners