QUANTORE.COM HP SEPQUANTORE.COM HP SEP
Inspiratie

Van papier naar pixels met HP+

Contracten, bonnetjes voor zakenreizen of die mooie tekening van je dochter: het zijn allemaal documenten die je ook graag online zou willen opslaan. Het is tijd om afscheid te nemen van die enorme stapels papier en over te stappen naar een digitale (werk)omgeving. Met de professionele printers van HP+ wordt dit een fluitje van een cent! Dus gooi die ouderwetse documenten maar in de prullenbak en zet ze om in pixels.

Digitaliseer je workflow

Ben je op zoek naar manieren om jouw werkomgeving te digitaliseren en efficiënter te werken? Dan zijn de LaserJet Pro printers van HP precies wat je nodig hebt! Met hun uitgebreide digitaliseringsopties en handige functies helpen deze printers jou om al jouw documenten snel en eenvoudig te scannen en op te slaan in verschillende cloudopslagdiensten zoals Google Drive, Dropbox, Evernote of iCloud. Geen gedoe met fysieke documenten en het risico op verlies of beschadiging. Met slechts een paar klikken kun je jouw gescande documenten eenvoudig synchroniseren en veilig opslaan in de cloud.

QUANTORE.COM HP SEP2

HP+ printers: voor nóg meer digitaliseringsopties

De LaserJet Pro 2604SDW is een HP+ printer met tal van extra mogelijkheden. Dankzij de HP Smart App heb je altijd een professionele scanner op zakformaat bij de hand en wordt het digitaliseren van documenten een fluitje van een cent. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de HP Smart App ook mogelijkheden om je documenten bij te snijden, glad te maken en zelfs te bewerken. Zo kun je echt het beste uit je digitale werkomgeving halen! Dus zeg maar dag tegen rommelige papieren stapels en maak plaats voor een georganiseerde en opgeruimde werkplek!

QUANTORE.COM HP SEP3

Professioneel archiveren, kopiëren en delen!

Of je nu een kopie wilt maken van dat net gescande document of die ene geweldige foto direct vanaf je smartphone wilt printen: de HP LaserJet Pro printers kunnen het allemaal. Deze printers zijn er om aan al jouw behoeften te voldoen. Scannen, printen en kopiëren - alles wordt gedaan met de allerbeste HP kwaliteit. En vergeet niet, als je de LaserJet Pro gebruikt, kies dan voor de originele HP cartridges zodat elk document op hoogwaardige wijze wordt afgedrukt. Deze cartridges zijn ontworpen met betrouwbaarheid en consistentie in gedachten, en ze zijn ook nog eens super gemakkelijk én gratis te recyclen. Dus waar wacht je nog op? Upgrade naar de HP LaserJet Pro en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en topkwaliteit met HP+.

QUANTORE.COM HP SEP4

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore