Armor q.comArmor q.com
Blog

OWA is de beste keuze voor duurzaam printen

Wist je dat er een duurzame én kostenbesparende manier is om te printen? Je kunt vandaag nog overstappen van dure originele cartridges of wegwerpcartridges naar refurbished cartridges. Dit zijn originele cartridges die worden ingezameld in Europa en vervolgens volledig hersteld worden, zodat ze weer perfect werken. Daarmee kies je dus voor dezelfde kwaliteit en functionaliteit als de originele cartridges, maar betaal je veel minder én maak je een duurzamere keuze. Quantore verkoopt refurbished cartridges, bijvoorbeeld van het merk OWA.

Armor q.com3

Vakkundig productieproces

De refurbished cartridges van OWA worden vakkundig gereviseerd door een fabrikant met meer dan 100 jaar expertise. Lege cartridges worden verzameld, stuk voor stuk geïnspecteerd en gereinigd. Vervolgens worden ze gevuld en gemonteerd volgens een gecertificeerd proces. Diverse printtesten worden uitgevoerd om een optimale printkwaliteit te kunnen garanderen die vergelijkbaar is met de originele producten. Met OWA kun je dus rekenen op haarscherpe, heldere afdrukken!

100% garantie op kwaliteit en printerwerking

OWA biedt 100% garantie. De cartridge past altijd in de printer omdat niets aan de oorspronkelijke uitvoering van de cartridge wordt veranderd en de werking in de printer hetzelfde blijft. Als er onverhoopt een defect aan de cartridge optreedt, ondanks het zorgvuldige productieproces, dan heb je recht op volledige garantie voor het product. Ook hoef je geen zorgen te hebben over de garantie van je printer. Je kunt er volledig op vertrouwen dat de garantie intact blijft.

Armor q.com4

Kies verantwoord

OWA is het enige merk dat volledig inzet op circulariteit bij cartridges. Terwijl originele merken slechts beperkt recyclen, worden goedkope imitatiecartridges vaak niet eens geproduceerd volgens Europese regelgeving, waardoor ze een negatieve impact hebben op het milieu. Na eenmalig gebruik belanden ze direct op de vuilnisbelt. OWA daarentegen zorgt ervoor dat er geen enkele cartridge op de vuilnisbelt terechtkomt. Als een cartridge niet meer hergebruikt kan worden, wordt deze omgetoverd tot kantoorartikelen. Hierdoor ontstaat er dus geen afval!

Duurzame bedrijfsvoering met minder kosten

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds belangrijker. Als je print met OWA verlaag je je milieuvoetafdruk met maar liefst 40%. Deze cartridge past dan ook uitstekend bij een duurzame bedrijfsvoering. Je prints zijn milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit en je bespaart tegelijkertijd op printkosten, terwijl je met OWA evenveel of zelfs meer print dan met de originele cartridge. Dit is het unieke van dit cartridgemerk!

Armor q.com2

Kwaliteits- en milieucertificeringen van OWA

  • ISO gecertificeerd: de ISO-normering stelt de hoeveelheid vast die er geprint kan worden. Dit wordt ook gedaan bij de originele cartridges waardoor er een perfect vergelijk mogelijk is.

  • DIN gecertificeerd: het fabricageproces voor herstel van de toners voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

  • Milieucertificeringen: OWA is het merk met de meeste milieulabels zoals Nordic Ecolabel, NF Environnement en Ecovadis.

  • EU-regelgeving: om mens en milieu te beschermen voldoet OWA aan alle Europese regels zoals WEEE, REACH en ROHAS.

Ben je overtuigd van de voordelen van OWA? Ga dan snel naar de dichtstbijzijnde Quantore vestiging en start vandaag nog met duurzaam printen.

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore