Quantore.com HP TonersQuantore.com HP Toners
Hybride werken

Overal printen met de kwaliteit van HP

Hybride werken wordt steeds populairder. Sinds het begin van de coronapandemie is de vaste werkplek niet langer vanzelfsprekend. Bedrijven en werknemers kiezen voor flexibiliteit, dus voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken. En dan wil je zowel thuis als op kantoor een efficiënte werkplek creëren. Met slimme kantooroplossingen, zoals een flexibele inrichting en goede ICT-voorzieningen, maar ook professionele print supplies. En laat dat laatste nou nét zijn waar HP in uitblinkt.

Zonder gedoe printen

Met de print supplies van HP maak je net zulke goede afdrukken als op kantoor. Je print zonder gedoe, want de originele supplies van HP staan voor kwaliteit, duurzaam, luchtkwaliteit én veiligheid. Benieuwd hoe dat zit? Wij vertellen het je hieronder.

Quantore.com HP Toners2

Kwaliteit

Met de originele toners van HP print je kwaliteit, elke pagina opnieuw. Scherpe afdrukken die snel worden afgedrukt, zoals jij van een HP printer mag verwachten. Zo kun jij ongestoord door blijven werken en al jouw documenten zonder zorgen printen. Geen enkel probleem!

Quantore.com HP Toners4

Duurzame keuze

Niet alleen verhogen de originele HP supplies je gebruiksgemak, ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. De toners van HP zijn gratis en gemakkelijk te recyclen. Door te kiezen voor HP verklein jij dus ook nog eens jouw ecologische voetafdruk. Een win-win situatie!

Quantore.com HP Toners4

Luchtkwaliteit binnenshuis

De luchtkwaliteit van de ruimte waarin je woont of werkt is erg belangrijk. Je bent een stuk productiever als de lucht fris en zuiver is. En dat is helemaal het geval als je met meerdere mensen in één ruimte werkt. Kun je jouw werkplek niet goed ventileren? Zorg dan dat je de luchtverontreiniging zo goed als mogelijk minimaliseert. De originele supplies van HP voldoen aan de emissiecriteria van milieukenmerken. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit constant en heb je geen last van een verontreinigde lucht die uit je printer komt. Ideaal voor een goede luchtkwaliteit in jouw werk- én leefomgeving.

Quantore.com HP Toners5

Veiligheid voorop

Met originele supplies in jouw HP printer bescherm je niet alleen de printer, maar ook je data. Hoe dat werkt? Originele HP supplies bevatten een chip met eigen HP firmware die veilig en manipulatiebestendig is. Ook maken de toners gebruik van een smartcardtechnologie die hacken tegengaat. Zo behoud je maximale gegevensintegriteit zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen. En dat werkt wel zo prettig.

Kortom, voor het veelvuldig printen van notulen, contracten, rapporten of andere werkgerelateerde documenten bieden de supplies van HP de kwaliteit die je zoekt. Daarmee creëer je de beste afdrukken van jouw bestanden. Zo wordt hybride werken nog leuker!

Originele HP supplies vind je bij Quantore

Ga jij voor diepe zwarttonen en scherpe prints? Koop jouw originele HP toners bij een van de Quantore kantoorvakhandels in Nederland en België. Zowel online als offline.

Vind jouw verkooppunt
Quantore.com HP Toners7Quantore.com HP Toners7