Quantore.com HP plusQuantore.com HP plus
Slim printen

Maak kennis met HP+

Sinds de coronapandemie werken we steeds meer thuis. Voor veel bedrijven blijft dit voorlopig ook nog de norm. Maar waar je op kantoor de beschikking hebt over een printer, geldt dit niet altijd voor thuis. Daar heeft HP de oplossing voor. Maak kennis met HP+, het slimme printsysteem dat vooruitdenkt.

Slim printen: de voordelen van HP+
Het HP+ printsysteem tilt slim printen naar een nieuw level. Wij zetten de voordelen van deze slimme printer voor je op een rij.

Altijd gebruiksklaar
Connectieproblemen worden automatisch gedetecteerd – en hersteld – met Smart Cloud Resilience. Zo is je printer altijd gebruiksklaar.

24/7 beveiligd
HP+ printers met Smart Security hebben 24/7 een ingebouwde beveiliging. Zo voorkom je dat jouw documenten in verkeerde handen terechtkomen en blijf je hackers een stap voor.

Compatibel met vrijwel elk apparaat en iedere app
Print onderweg een dinerrecept dat je bij thuiskomst wilt uitproberen, een artikel om later te lezen of vakantiefoto’s vanuit je hotel. Wat je ook wilt printen, HP+ printers zijn er altijd en overal klaar voor.

Private Pickup
Met Private Pickup print je gevoelige informatie pas als je bij de printer staat. Zo zijn je documenten altijd veilig.

Smart app
De handige Smart app maakt het mogelijk om documenten te scannen, bij te snijden en te bewerken vanaf je smartphone. Maar ook verzenden en archiveren is geen enkel probleem meer.

Beheer vanaf één plek
Met het slimme HP+ Smart Dashboard houd je vanaf één plek al je printactiviteiten in de gaten. Van het bewaken van inktniveaus tot het beheer van abonnementen, beveiliging en connectiviteit.

Slim inktabonnement: Instant Ink
Wil je zorgeloos blijven printen? Met het Instant Ink-abonnement zit je nooit zonder inkt. Als jouw cartridge of toner bijna op is, stuurt je printer een melding naar HP. Vervolgens worden je nieuwe cartridges automatisch – en zonder extra kosten – thuisbezorgd. Zo hoef jij je dus nooit af te vragen of je nog genoeg inkt hebt.

Met Instant Ink heb je dus altijd inkt in huis. Daarnaast bespaar je tot maar liefst 70% op originele HP inkt of tot 50% op een originele toner. Dit slimme inktabonnement is dus ook nog eens goed voor je portemonnee!

Er zijn diverse printplannen voor Instant Ink. De prijs die je maandelijks betaalt voor dit abonnement hangt dus af van het gekozen plan. Maar of je nu veel of weinig print, er is een plan voor iedereen. Inclusief inkt of toner, automatische bezorging en gratis recycling.

Slim voor het milieu: van recyclen naar planten
HP+ is niet alleen slim in printen met een eindeloze inktvoorraad, maar ook in duurzaamheid. HP investeert namelijk in het planten van nieuwe bomen en het beschermen van bossen voor elke pagina die jij uitprint met HP+. Daarnaast recyclen ze door jou teruggestuurde cartridges om nieuwe te maken. Zo draag je met HP+ je steentje bij aan het milieu.

Voorwaarden HP+
HP+ werkt op printers die hiervoor geschikt zijn. Je herkent een HP+ printer aan de kleine letter ‘e’ aan het einde van de productcode. Daarnaast heb je een HP-account nodig en een continue internetverbinding. Een HP+ printer werkt alleen met originele HP inkt of toner. Bij aanschaf of bij het installeren van HP+, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Dan is de HP+ een slimme keuze. Met deze cloud based printer print je zorgeloos, veilig en duurzaam alles wat je wilt, altijd en overal.

HP+ vind je bij Quantore

Wil je voortaan ook slim printen? Koop dan jouw HP+-printer bij een van de Quantore kantoorvakhandels in Nederland en België. Zowel online als offline.

Vind jouw Quantore verkooppunt
Quantore.com HP plus4Quantore.com HP plus4