QUANTORE.COM HP headerQUANTORE.COM HP header

Geweldige printervaring met de inkt van HP

Frustrerende herdrukken, verspilde inkt en prints die niet scherp geprint zijn: we herkennen deze printfrustraties allemaal. Ben jij klaar voor documenten geprint met diepzwarte tonen en afbeeldingen die haarscherp afgedrukt zijn? Dan is het tijd voor de originele HP inktcartridges, ontworpen voor betrouwbaarheid en consistentie. Iedere printbeurt weer!

QUANTORE.COM HP2

Kwaliteit

Met de originele inktcartridges van HP print je kwaliteit. En dat is niet alleen bij de eerste keren printen, maar iedere printbeurt opnieuw! Scherpe afdrukken die snel worden afgedrukt, zoals jij van een HP printer mag verwachten. Zo kun jij ongestoord door blijven werken en al jouw documenten zonder zorgen printen.

QUANTORE.COM HP3

Duurzame keuze

Niet alleen verhogen de originele HP supplies je gebruiksgemak, ze zijn ook nog eens goed voor het milieu. De inktcartridges van HP zijn door middel van HP’s gratis recycleprogramma namelijk heel gemakkelijk te recyclen. Naast dat je dus geweldige printkwaliteit hebt, verklein je ook nog eens jouw ecologische voetafdruk. Een win-win situatie!

QUANTORE.COM HP5

Luchtkwaliteit binnenshuis

De luchtkwaliteit van de ruimte waarin je woont of werkt is erg belangrijk. Je bent een stuk productiever als de lucht fris en zuiver is. En dat is helemaal het geval als je met meerdere mensen in één ruimte werkt. De originele supplies van HP voldoen aan de emissiecriteria van milieukenmerken. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit constant en heb je geen last van een verontreinigde lucht die uit je printer komt. Ideaal voor een goede luchtkwaliteit in jouw werk- én leefomgeving.

QUANTORE.COM HP5

Veiligheid voorop

Met originele producten in jouw HP printer bescherm je niet alleen de printer, maar ook je data. Hoe dat werkt? HP implementeert beveiligingsfuncties om de productintegriteit te waarborgen. Van cartridgeontwerp tot programmering en van verpakking tot aan installatie. En dat werkt wel zo prettig!

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.