header - grenzeloos printen met HPheader - grenzeloos printen met HP

Grenzeloos printen met HP

Het huiswerk van je dochter printen nog net voordat de bus gaat, op weg naar huis je kassabon scannen of een muur vol foto’s printen direct vanaf de Chinese muur? Met printgemak weet HP wel raad. Van grenzeloos al je documenten scannen en printen tot aan het kiezen van jouw persoonlijke printplan.

HP Smart app

HP Smart is beoordeeld als de beste print-app ter wereld. En dat is niet voor niets! Print, scan en deel wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Zo hou je tijd over voor wat er écht toe doet. De perfecte oplossing voor jouw printer.
QUANTORE.COM HP MRT2

Bij jou thuis

Heb je net in de winkel een grote aankoop gedaan? Scan eenvoudig met je camera de kassabon en deel deze met de cloud of via e-mail. HP Smart optimaliseert de afbeelding en maakt het mogelijk om deze snel op te slaan of te verzenden. Maar ook de grens over werkt de app perfect. Of je nu op de camping in Frankrijk staat of op het strand ligt aan de Caribische zee: print vakantiefoto’s naar je thuisadres en ze liggen klaar bij thuiskomst.

QUANTORE.COM HP MRT22

Op jouw werkplek

Ook op jouw werkplek staat HP Smart voor je klaar. Op weg naar werk direct vanuit de trein een document printen voor de volgende vergadering? Ze liggen voor je klaar als je op werk aankomt. Maar ook de handgeschreven aantekeningen die je maakt op je business trip scan je direct. Stuur ze naar je collega's op kantoor zodat zij het direct kunnen printen en verwerken.

QUANTORE.COM HP MRT23

Het printsysteem dat vooruitdenkt

Er zijn meer mogelijkheden met de app! Via de HP Smart app abonneer je je eenvoudig op HP Instant Ink: hét printsysteem dat vooruitdenkt. Zo zit de printer op je hobbyzolder nooit meer zonder inkt. Altijd een nieuwe toner voor je werkprinter op voorraad hebben? Open de app, kies een printplan op basis van het aantal pagina's dat je maandelijks print en je hoeft nooit meer op pad om nieuwe te kopen. Je printer laat het ons namelijk weten als de inkt of toner in je printer bijna op is.

Abboneer je via Quantore op Instant Ink

Wil je thuis of op kantoor nooit meer zonder inkt of toner zitten? Meld je dan aan voor het Instant Ink programma via de app of website van HP.

Meld je hier aan
QUANTORE.COM HP MRT24QUANTORE.COM HP MRT24

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore