HP juni q.com 1536 x 784HP juni q.com 1536 x 784
Blog

Ervaar de werkplek van de toekomst

met de HP Officejets 9120E en 9730E

In een wereld waarin technologie in een rap tempo ontwikkelt, zijn slimme en betrouwbare kantooroplossingen steeds belangrijker. Met de HP Officejet 9120E en 9730E printers beschik je over een veilige, duurzame en kostenbesparende printoplossing voor de moderne werkplek. Deze all-in-one printers van HP bieden tal van voordelen om jouw werkplek toekomstbestendig te maken!

HP juni q.com 550 x 448

Veiligheid voorop

In een tijd van toenemende cyberbedreigingen is veilig printen essentieel. De HP Officejet 9120E en 9730E bieden dynamische beveiliging met regelmatige firmware-updates. Met HP Secure Print kunnen gebruikers vanaf pc's en mobiele apparaten printen en afdrukgegevens veilig opslaan tot authenticatie. Zo wordt de veiligheid optimaal gewaarborgd en kun jij zorgeloos printen.

HP juni q.com 550 x 4482

Snel, efficiënt en veelzijdig

De moderne werkomgeving vraagt om snelle en efficiënte apparatuur om optimaal te kunnen werken. De HP Officejets sluiten naadloos aan bij deze behoefte met hoge print- en scansnelheden, dubbelzijdig printen en automatische documentinvoer. Met de intuïtieve touchscreens kun je eenvoudig navigeren op de printer. Daarnaast kun je vanaf elke locatie direct print- en scanopdrachten versturen via je mobiele telefoon, tablet of laptop. Bespaar kostbare tijd gedurende de werkdag!

HP juni q.com 550 x 4483

Recycle en re-use

Naast een veilige en efficiënte keuze, zijn de HP Officejets 9120E en 9730E ook duurzamere keuzes. Kostbare energie gaat niet langer verloren met stand-by functies en papierverspilling is verleden tijd dankzij automatisch dubbelzijdig printen. De HP Officejets zijn ook recycle-vriendelijk. Zo kun je gebruikmaken van verbeterde en duurzame EvoMore cartridges. Bovendien kun je makkelijk zelf bijdragen aan een circulaire economie door gebruikte HP-cartridges te recyclen.

HP juni q.com 550 x 4484

Slimme kostenbesparing

De HP all-in-one Officejets zijn niet alleen een duurzame en betrouwbare printoplossing die jouw productiviteit verhogen, maar zijn ook kostenbesparend. De EvoMore cartridges zijn voorzien van inktpatronen met een dubbele print capaciteit ten opzichte van de standaard cartrdiges, waardoor je minder vaak nieuwe inktpatronen hoeft aan te schaffen. Raakt de inkt uiteindelijk toch op? Dan bieden deze slimme printers de mogelijkheid om automatisch nieuwe inktpatronen te ontvangen via HP Instant Ink. Zo blijf je altijd voorzien!

Ben jij klaar voor de werkplek van de toekomst? Ontdek de HP Officejets 9120E en 9730E bij jouw lokale Quantore kantoorvakhandel.

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore