1536x7841536x784

Bespaar tot 90% op de inktkosten met Epson!

Printen duur? Met Epson EcoTank bespaar je tot wel 90%* op je printkosten

We letten allemaal op ons printgedrag. Wanneer we toch echt moeten printen, doen we dat dan ook graag op een bewuste manier. Epson ontketent een revolutie in het printen, die ervoor zorgt dat jij milieubewust, gemakkelijk én goedkoop print.

image-1-735x1110

Navulbare inkttanks

Met Epsons revolutionaire EcoTank-printers behoren cartridges voorgoed tot het verleden en bespaar je tot wel 90% op de printkosten*. EcoTank-printers zijn uitgerust met makkelijk navulbare inkttanks waarmee je duizenden pagina's kunt printen. Eén set inktflessen staat gelijk aan maar liefst 72 cartridges (of 14.000 pagina’s)*. Just fill and chill 😉`

MicrosoftTeams-image (2)

Duurzaam en voordelig

De Epson EcoTank scheelt niet alleen tijd en geld, maar zorgt ook voor veel minder afval. Bovendien hebben Epson-printers dankzij de Heat-Free technologie een lager energieverbruik en zijn er minder vervangende onderdelen nodig. Goed voor je portemonnee én het milieu!

image-2-735x1110

Mobiel afdrukken

Printen met Epson heeft nog meer voordelen. Met de serie compacte alles-in-één-printers van Epson is afdrukken vanaf mobiele devices snel en eenvoudig. Ben je onderweg of zit je even niet aan je bureau? Druk items gemakkelijk af via je tablet of smartphone door middel van de afdrukapp. Wel zo gemakkelijk!

* kijk voor meer informatie op de site van Epson.

Verkooppunten Quantore

Verkooppunten Epson EcoTank

Wil je ook tot 90% besparen op je printkosten? De printers en inktflessen van Epson zijn verkrijgbaar bij de Quantore verkooppunten.