MicrosoftTeams-image (2)MicrosoftTeams-image (2)

Eén merk. Eén oplossing.

Het gebruik van de originele toners van HP in combinatie met het gebruik van een HP-printer is dé perfecte match. Deze combinatie zorgt niet alleen voor de mooiste afdrukken, maar de originele toners van HP staan ook nog voor kwaliteit, duurzaamheid, luchtkwaliteit én veiligheid. Benieuwd wat het voordeel voor jou is? Wij leggen het je uit!

QUANTORE.COM HP AUG2

Kwaliteit

Door de originele toners van HP te gebruiken ben je er zeker van dat al je documenten professioneel geprint worden, van de eerste tot laatste pagina. Scherpe afdrukken, zoals je die van een HP-printer in combinatie met een originele toner van HP mag verwachten. Eén merk, eén oplossing dus! HP staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat jij je tijd kunt besteden aan dat waar je goed in bent.

QUANTORE.COM HP AUG4

Beveiliging

Originele HP-tonercartridges zijn naast een kwalitatieve keuze ook een hele veilige keuze. Maar hoe zit dit precies? Met een originele toner in jouw printer, bescherm je naast de printer ook jouw data. De toners van HP bevatten namelijk een eigen HP-firmware die manipulatiebestendig is, waardoor hacken tegen wordt gegaan. Zo kan jij veilig jouw werk blijven doen.

QUANTORE.COM HP AUG3

Duurzaamheid

Door te kiezen voor HP verklein jij de ecologische voetafdruk. De toners van HP zijn minder schadelijk voor het milieu, de toners zijn namelijk gratis en gemakkelijk te recyclen. Zo werk je samen met HP als het gaat over een beter milieu!

QUANTORE.COM HP AUG5

Luchtkwaliteit

Wist je dat je een stuk productiever bent wanneer de lucht zuiver is? Dit is al helemaal het geval wanneer je met meerdere mensen in één ruimte werkt. De originele toners van HP voldoen aan de Blue Angel emissie-criteria. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit constant en heb je geen last van een verontreinigde lucht die uit je printer komt. Ideale combinatie van printer en toner, voor een goede luchtkwaliteit in jouw werkomgeving.

Kortom, met deze perfecte match print je jouw documenten altijd en op ieder moment op een veilige manier.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore