HP juli q.com 01 1536 x 784HP juli q.com 01 1536 x 784
Blog

Duurzamer printen zonder concessies

met HP EvoMore cartridges

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, kunnen kleine veranderingen een groot verschil maken. Daarom introduceert HP de nieuwe EvoMore originele inktcartridges. Deze cartridges bieden de vertrouwde HP-kwaliteit gecombineerd met verantwoord gebruik van materialen. Print meer, vervang minder vaak, en verklein tegelijkertijd je ecologische voetafdruk. Ontdek alle voordelen van HP EvoMore cartridges.

HP juli q.com 02 550 x 448

Topkwaliteit met oog voor het milieu

De HP EvoMore originele inktcartridges zijn ontworpen met oog voor het milieu, van productie tot ontwerp. Zo geniet je van dezelfde hoogwaardige prints die je van HP gewend bent, maar nu met een extra goed gevoel. Kies voor HP EvoMore om je afdrukimpact te verminderen, zonder in te leveren op kwaliteit.

HP juli q.com 03 550 x 448

Meer printen, minder afval

Een van de grootste voordelen van de HP EvoMore cartridges is dat je er twee keer zoveel pagina's mee kunt printen vergeleken met standaard originele HP cartridges. Dit betekent minder vaak cartridges vervangen én minder afval. Kleine moeite, groot verschil!

HP juli q.com 04 550 x 448

Gemaakt van gerecyclede materialen

Niet alleen de verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal, ook de HP EvoMore cartridges zelf zijn gemaakt van hergebruikte en herbruikbare materialen. Wanneer je je lege cartridges gratis terugstuurt naar HP, worden ze gerecycled en gebruikt om nieuwe cartridges te maken. Zo draag je eenvoudig bij aan een duurzame wereld.

HP juli q.com 05 550 x 448

Herstel van bossen en leefgebieden

Kies voor HP EvoMore cartridges en draag bij aan natuurherstelprojecten. Door je aan te melden bij de EvoMore Community help je bedreigde bossen en leefgebieden te herstellen. Voor elke geregistreerde aankoop plant HP, in samenwerking met de Arbor Day Foundation, vijf bomen in bedreigde bossen. Het is heel eenvoudig: scan gewoon de QR-code op het cartridgelabel of in de verpakking. Doe mee en maak een verschil!

Met de HP EvoMore originele inktcartridges geniet je van meer printplezier en minder afval. Het is printen met een groen hart!

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore