Header - Creatieve krachtpatsers van CanonHeader - Creatieve krachtpatsers van Canon

Creatieve krachtpatsers van Canon

Het printen van je huiswerk, de agenda voor de volgende vergadering of die factuur die nog voldaan moet worden: bij printers denk je waarschijnlijk vooral aan het afdrukken van saaie documenten. Maar met printers kun je tegenwoordig zoveel meer. Canon maakt de kunstenaar in je los! Het afdrukken van illustraties, een persoonlijke wenskaart of stickers. Canon heeft de juiste printer voor ieder doel. Welke printer past het beste bij jouw creatieve geest?

QUANTORE.COM Canon JUN2

De printer die voldoet aan jouw creatieve wensen

Canon heeft voor iedere situatie de juiste printer. Een druk gezin waar regelmatig snelle en eenvoudige printtaken moeten worden gedaan? Of ben je een fotografieliefhebber en wil je hoogwaardige foto's in een handomdraai in allerlei formaten kunnen printen? Alles is mogelijk! Ook voor de creatieve professionals zijn er mogelijkheden. Van kleurrijke zelfgemaakte ansichtkaarten afdrukken tot uitnodigingen voor bruiloften en feesten. Door het compacte, stijlvolle design nemen de printers niet veel ruimte in beslag op de werkvloer of thuis. Bovendien is het gebruiksgemak van de printers optimaal dankzij het heldere display en de eenvoudige interface.

QUANTORE.COM Canon JUN4

Draadloos printen met de PRINT app

Draadloos printen doe je heel eenvoudig met behulp van de Canon PRINT app. Aansturing was nog nooit zo eenvoudig. De app is gratis te downloaden en verbindt je smartphone of tablet via wifi met de printer. Al deze specificaties maken Canon de perfecte partner op het gebied van printen!

QUANTORE.COM Canon JUN3

Canon Creative Park

Creatievelingen van alle leeftijden kunnen zich uitleven met de verschillende software en tools, speciaal gericht op creatief printen. Canon Creative Park is er voor iedereen. Doe inspiratie op en download sjablonen, knutselprojecten en 3D-modellen die het papierplezier tot leven brengen. Of je nu een kunstenaar, ontwerper of gewoon een creatieve geest bent, Canon heeft de juiste printer en tools om je te helpen bij het realiseren van jouw creatieve projecten.

FINE-inktcartridges

Om al jouw mooie creaties in de beste kwaliteit af te kunnen drukken, biedt Canon de originele FINE-cartridges, die specifiek ontworpen zijn voor hun printers. Deze cartridges zorgen voor een explosie van kleur en prints van hoge kwaliteit!

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore