QUANTORE.COM CanonQUANTORE.COM Canon
Blog

Canon MegaTank

De sleutel tot productiviteit, kostenbesparing en kwaliteit

Eindeloos printen zonder je druk te hoeven maken over het vervangen van de cartridges? Het is mogelijk met de PIXMA- en MAXIFY MegaTank-printers van Canon. Deze innovatieve printers zijn voorzien van navulbare inkttanks waardoor cartridges verleden tijd zijn. Dat is gebruiksvriendelijk, kostenbesparend én duurzaam. Lees verder en ontdek hoe de Canon MegaTank-printers de resultaten van jouw onderneming bevorderen.

QUANTORE.COM Canon2

Cartridges zijn verleden tijd

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid worden steeds belangrijker voor bedrijven. Canon's MegaTank-printers verminderen afval doordat ze gebruikmaken van navulbare inkttanks in plaats van cartridges. Deze inkttanks zijn geïntegreerd in de printers en hoeven daardoor nooit vervangen te worden. Dat scheelt per printer enkele tot wel tientallen cartridges per jaar. Dit is voordelig voor het milieu en resulteert bovendien in lagere kosten voor jouw organisatie.

QUANTORE.COM Canon3

Eenvoudig navullen

Canon MegaTank-printers bieden de mogelijkheid om de inkttanks bij te vullen met de bijbehorende inktflessen, in plaats van het vervangen van cartridges. De inktflessen zijn ontworpen om het bijvullen van de inkttanks gemakkelijk en morsvrij te maken. Bovendien zijn de transparante panelen aan de voorkant van de MegaTank-printers ontworpen om de inktniveaus eenvoudig te controleren, waardoor je goed in de gaten kunt houden wanneer het tijd is om nieuwe flessen met vervangende inkt te bestellen.

QUANTORE.COM Canon4

Langdurige kwaliteit

De kwaliteit van de documenten die een organisatie verstuurt, kan veel zeggen over het niveau van professionaliteit. De Canon MegaTank-printers zorgen voor haarscherpe teksten en kunnen levendige, gedetailleerde afbeeldingen produceren. Upgrade de printapparatuur van je onderneming om eenvoudig de volgende stap te zetten naar een professionele uitstraling. Zo weet je altijd indruk te maken op bestaande relaties én potentiële klanten.

Bedrijfsgericht ontwerp

Of je nu een kleine ondernemer, een thuiswerker of een bedrijfseigenaar ben, Canon biedt een geschikt model MegaTank-printer voor iedereen. Ze helpen je productiever te zijn en tegelijkertijd kosten te besparen, wat uiteindelijk een positieve impact heeft op je bedrijfsresultaat. Kies het model dat het beste bij jouw behoeften en budget past en ervaar zelf de voordelen van Canon’s multifunctionele PIXMA- en MAXIFY MegaTank-printers.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore