MicrosoftTeams-image (5)MicrosoftTeams-image (5)

Haal meer uit je printer

Hybride werken is helemaal van deze tijd en er zitten veel voordelen aan verbonden. Maar hybride werken brengt ook veel uitdagingen met zich mee wat betreft productiviteit, samenwerking en kwaliteit. Sommige dingen werken nu eenmaal beter samen dan alleen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Canon printer in combinatie met een originele Canon-inktcartridge. Waarom per se een originele Canon inktcartridge gebruiken? Dat leggen we je nu uit!

Duurzaam

Wist je dat Canon het eerste bedrijf was dat een recycleprogramma voor tonercartridges introduceerde in 1990? Dit recycleprogramma biedt een gratis, eenvoudige en milieubewuste manier om lege Canon tonercartridges te retourneren. Canon doet er alles aan om de hoeveelheid afval te reduceren. Elk onderdeel van elke ingeleverde cartridge wordt dus opnieuw gebruikt of gerecycled. Op deze manier kan er gebruik worden gemaakt van het programma.

Print meer

Originele cartridges hebben een lange levensduur. Het gebruiken van de originele Canon-inkt zorgt voor meer kwaliteitsprints. Dit houdt in dat je meer kan printen dan met niet-originele cartridges en dat je de prints die je maakt van betere kwaliteit zijn.

Betrouwbaarder printen

Originele Canon-inkt is 100% betrouwbaar. Wat bedoelen we hiermee? Voornamelijk dat je op onze duurzaamheid kan vertrouwen. Wij nemen duurzaamheid serieus en doen er alles aan om onze klanten zo duurzaam mogelijk te laten printen.

Consistenter printen

De originele Canon-inkt levert altijd consistente kwaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de kleur niet goed is, de kwaliteit van hetgeen wat je geprint hebt te vaag is of de diepte in je foto er niet donker genoeg is. Op welk gebied dan ook zal de originele inkt van Canon je niet teleurstellen.

Superieure printkwaliteit

Wanneer je de All-in-One tonercartridge vervangt door de originele van Canon, is je printer weer zo goed als nieuw. Het grootste verschil dat je zal ervaren? De superieure printkwaliteit. Hoe fijn is het als je ergens van op aan kunt.

Suzanne

"De Canon printer maakt mijn leven makkelijker omdat deze printer naar behoren werkt en mij geen gedoe geeft."

QUANTORE.COM Canon Suzanne

Paul

"De Canon printer is makkelijk in gebruik en iedereen binnen mijn familie begrijpt hoe de printer werkt."

MicrosoftTeams-image (7)

Karen

"De Canon printer in combinatie met inkt en papier werkt perfect om alle speciale momenten en foto's te printen."

QUANTORE.COM Canon Karen
Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.