Canon Canon
Blog

Work smarter, not harder met Canon

Menig bureau kent de bekende papierstapel met documenten die je lang niet iedere dag gebruikt. Canon biedt de perfecte oplossing om je bureau te bevrijden van die eindeloze stapel. Dankzij de documentscanners digitaliseer je nu moeiteloos en in recordtempo jouw papierstroom. Of het nu dat ene belangrijke contract is of die snel gemaakte aantekeningen tijdens een vergadering: de slimme scanners van Canon maken jouw werkdag nog gemakkelijker!

Canon

Van papierchaos naar digitaal gemak

Papieren documenten spaar je door de jaren heen flink op, waardoor er vaak overvolle ordners op je werkplek ontstaan. Het vinden van dat ene belangrijke document kan dan een hele opgave zijn. Deze papierchaos maakt nu plaats voor de nette en compacte documentscanners van Canon. Eindeloos bladeren in al die documenten is verleden tijd! Scan de documenten in, digitaliseer ze en sla ze op. Met een paar klikken haal je vervolgens het juiste bestand tevoorschijn. Ideaal en wel zo efficiënt!

Canon

Scan-tastische voordelen

Sneller werken door documentprocessen te automatiseren is een van de voordelen van een scanner. Ook is het een stuk eenvoudiger om informatie te delen. Ongeacht je locatie, heb je overal toegang tot je gegevens. Bovendien bespaar je een hoop printkosten, omdat de documenten online zijn opgeslagen. Een ander belangrijk voordeel is dat je informatie vertrouwelijk kunt verwerken, beheren en opslaan. Door middel van aanpasbare verificatiemethoden en gecentraliseerd scannergebruikersbeheer, verbeter je de documentbeveiliging in hoge mate. En dat werkt wel zo fijn!

Canon

Een scanner voor iedere werkplek

Canon biedt documentscanners aan voor werkomgevingen van elke omvang. Zo kun je kiezen voor scanners met verschillende connectiviteitsopties zoals USB, LAN en WiFi. Dit zorgt voor een soepele integratie in elke kantooromgeving, waarbij afdelingen naadloos worden verbonden. Scan je maar af en toe of heb je juist dagelijks grote scantaken? Er is voor iedere werkplek een geschikte keuze. Wil je een scanner die je kunt gebruiken op kantoor, thuis of onderweg? Kies voor een draagbare scanner met een compact design en ultralichtgewicht. Voor de zwaardere taken op kantoor kies je voor de desktop- of productiescanner. Zo heeft Canon altijd de juiste scanner voor jou!

Met Canon behaal je stap voor stap het maximale resultaat uit de mogelijkheden van digitalisering. Ontdek een geheel nieuw niveau van productiviteit en gemak op de werkvloer. Voor welke scanner ga jij?

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore