HP April q.comHP April q.com
Blog

Werk thuis én op kantoor met HP accessoires

Welkom in het tijdperk van het nieuwe werken, waarin flexibiliteit de norm is geworden! Of je nu thuis werkt of op kantoor, zonder de juiste faciliteiten kan je niet prettig werken. Het brede assortiment van HP biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires en oplossingen geschikt voor de hybride werker!

HP April q.com2

Ideaal voor de hybride werker

Een goede muis is onmisbaar om prettig te kunnen werken. Of je nu grote spreadsheets analyseert of vaak moet navigeren tussen verschillende tabbladen, een comfortabele en responsieve muis draagt bij aan een prettige werkervaring. Met de draadloze muizen van HP kan je vrij bewegen zonder dat vervelende snoeren je in de weg zitten. Bovendien is de draadloze muis ideaal voor de hybride werker. Of je nu op kantoor werkt of op een externe locatie, met een draadloze muis van HP kan je overal comfortabel werken.

HP April q.com3

Productief op elke locatie

Naast een comfortabele muis mag een goed toetsenbord om efficiënt te typen uiteraard niet ontbreken. De draadloze toetsenborden van HP zijn makkelijk te verbinden met de PC of laptop. Zo kan je zonder problemen typen, zelfs wanneer je verder weg van je beeldscherm zit. Met het draadloze toetsenbord van HP neem je je werkplek overal mee naar toe en kan je vanuit elke locatie comfortabel aan het werk.

HP April q.com4

Altijd prettig vergaderen

Online meetings zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de meeste bedrijven. Een goede webcam is daarom nu nog belangrijker dan ooit. HP biedt webcams van hoge kwaliteit waarmee je met collega’s of klanten kan vergaderen, ongeacht je werklocatie. Een headset is dan zeker niet onbelangrijk. De headsets van HP bieden naast helder geluid ook een comfortabele pasvorm, zodat je ook aan langere meetings comfortabel kan deelnemen.

HP April q.com5

Neem je werkplek overal mee naar toe

Wanneer je voor je werk veel onderweg bent zijn een laptoptas en -hoes geen overbodige luxe. Met de laptoptassen van HP neem je je laptop én alle accessoires gemakkelijk overal mee naar toe! De laptoptassen van HP beschikken namelijk ook over handige opbergvakken voor laptopaccessoires, zoals een draadloze muis en toetsenbord, oplader, webcam of headset. Met een laptophoes van HP geef je je laptop extra bescherming. Bovendien zijn de laptophoezen van HP verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er ongetwijfeld een geschikte laptophoes voor jouw bij zit.

Is jouw hybride werkplek toe aan een upgrade? Ontdek de HP accessoires bij een Quantore vakhandel bij jouw in de buurt!

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore