MicrosoftTeams-image (1)MicrosoftTeams-image (1)

Scan & Go

Meer en meer werken we digitaal. Vooral met de verschuiving naar het nieuwe werken is ‘the Cloud’ ons dagelijks domein. Toch komen we in diverse situaties ook nog in aanraking met pen en papier. Denk bijvoorbeeld aan het ondertekenen van een contract, tijdens het lezen van een boek of het ontvangen van een garantiebewijs. Documenten waar we toch écht de geprinte versie van gebruiken. Tenminste, tijdelijk. Want eenmaal ondertekend of bekeken, gaan we over tot actie…

QUANTORE.COM Canon2

Het gemak van de scan

Het getekende contract, een mooi citaat uit dat boek of het bewijs van die belangrijke order willen we namelijk delen, bewerken, archiveren of indexeren. Handig dus om een scanner in de buurt te hebben. Zo zorg je ervoor dat online en offline met elkaar in verbinding blijft staan en kun je optimaal je werk doen.

QUANTORE.COM Canon3

Alles in één handomdraai, ook onderweg

Het is echter niet vanzelfsprekend om zomaar een scanner in de buurt te hebben. De traditionele scanner, geïntegreerd in de kopieermachine, kun je namelijk niet zomaar op iedere werkplek kwijt. Nu we steeds meer ‘on the go’ werken, horen daar nou eenmaal ook compactere kantoorartikelen bij. En daarom komt IRIScan met een oplossing. Met de producten van IRIScan kun je thuis, op kantoor of onderweg je documenten snel en eenvoudig scannen. De scanners van IRIScan zijn namelijk zó compact, dat je ze overal mee naartoe kan nemen. Dus of je nou bij een klant, in de bibliotheek, in de trein of thuis aan het werk bent, jouw documenten draag je altijd en overal met je mee.

IRIScan bij jouw kantoorvakhandel

Benieuwd naar de producten van IRIScan en wil je weten hoe deze een bijdrage kunnen leveren aan jouw optimaal werkplezier? Neem dan contact op met een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt.

Verkooppuntenzoeker
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore