QUANTORE.COM CasioQUANTORE.COM Casio

Rekenen is makkelijk met CASIO!

Heb je de CASIO fx-82NL al ontdekt? Het is de allereerste wetenschappelijke rekenmachine die speciaal is ontwikkeld voor het Nederlandse onderwijs. Met deze rekenmachine kun je snel en gemakkelijk wiskundige berekeningen maken in het Nederlands, in plaats van in het standaard Engels. Hoe handig is dat?

QUANTORE.COM Casio2

Alle voordelen op een rijtje

De CASIO fx-82NL heeft veel voordelen. Ten eerste zijn alle taalgebruik en wiskundige termen in de menu's volledig in het Nederlands. Zo hoef je niet meer te puzzelen met Engelse termen en kun je je beter concentreren op de wiskunde zelf.

Daarnaast zijn de standaardinstellingen van deze rekenmachine specifiek afgestemd op het Nederlandse onderwijssysteem. Dus geen gedoe meer met instellingen aanpassen, alles is direct klaar voor gebruik!

QUANTORE.COM Casio3

Handig is ook dat de CASIO fx-82NL gebruikmaakt van Europese getalnotatie. Dit betekent dat decimalen worden weergegeven met een komma, zowel op het scherm als op de rekenmachine zelf. Geen verwarring meer met puntjes en komma's dus!

En laten we niet vergeten dat de CASIO fx-82NL er ook nog eens supercool uitziet! De blauwe kleur valt lekker op en geeft een extra vrolijke touch aan je schooldagen.

Maar er is nog iets waar CASIO aan denkt: het milieu! Deze rekenmachine bevat namelijk geen papieren handleiding in de verpakking, waardoor de verpakking kleiner en lichter is. Dit betekent dat er meer rekenmachines in één doos kunnen worden vervoerd, wat weer CO2-uitstoot scheelt. Dus met CASIO maak je niet alleen een slimme keuze voor je wiskundelessen, maar ook voor het milieu!

Dus waar wacht je nog op? Ontdek nu de CASIO fx-82NL en maak wiskunde een stuk leuker en makkelijker!

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore