QUANTORE.COM KyoceraQUANTORE.COM Kyocera
Blog

Je bedrijfsgegevens altijd veilig

Tegenwoordig is elk bedrijf geautomatiseerd, gedigitaliseerd en online actief. Hoewel dit zeker voordelen biedt op het gebied van snelheid en kostenbesparing, brengt het ook risico’s met zich mee. Een van de belangrijkste uitdagingen bij digitalisering is dan ook het beschermen van gegevens tegen cybercriminelen. In deze blog lees je meer over de printoplossingen die Kyocera biedt om jouw bedrijfsgegevens veilig te houden.

QUANTORE.COM Kyocera2

Bescherm belangrijke bedrijfsinformatie

Met de voortdurende technologische vooruitgang neemt ook het risico op cybercriminaliteit toe. Het is essentieel om up-to-date te blijven en de nieuwste tools en systemen te gebruiken om de veiligheid van jouw bedrijfsinformatie te waarborgen. Kyocera begrijpt dat de meeste cyberincidenten ontstaan door gebrek aan alertheid bij potentiële slachtoffers, waardoor ze een makkelijk doelwit van criminelen kunnen zijn. Hoewel printers vaak vergeten worden, moeten ook deze apparaten worden voorzien van een goede beveiliging om te voorkomen dat ongeautoriseerde personen toegang krijgen tot het netwerk. Verhoog daarom de weerbaarheid van jouw bedrijf tegen cyberaanvallen met het geavanceerde informatiebeveiligingssysteem van Kyocera.

QUANTORE.COM Kyocera3

Een digitaal duwtje in de juiste richting

Veel bedrijven beveiligen gevoelige documenten onvoldoende, wat leidt tot een verhoogde kwetsbaarheid voor data-inbreuken. Een datalek of onbevoegde toegang tot gevoelige informatie kan grote gevolgen hebben. Documentbeveiliging is daarom belangrijker dan ooit. Het documentbeheersysteem van Kyocera herkent en beveiligt automatisch nieuwe documenten, waardoor de documenten veilig kunnen worden gedeeld, gebruikt en verwerkt binnen jouw bedrijf. Een goed beveiligde online werkomgeving is immers essentieel voor elke hybride werkplek!

QUANTORE.COM Kyocera4

Functionaliteit en veiligheid in één

Kyocera biedt geavanceerde technologische oplossingen om data te beschermen en teams op afstand veilig te laten samenwerken. De multifunctionele Kyocera printers zijn voorzien van de nieuwste beveiligingsfuncties en bieden krachtige scanmogelijkheden. Dankzij het cartridgevrije systeem hoeft alleen de toner vervangen te worden. De printers hebben veel handige functies, zoals het scannen en printen van niet-standaard documenten, het voorkomen van beelddefecten en het verhelpen van papierstoringen. Zo worden functionaliteit en een hoge beveiligingsstandaard naadloos gecombineerd door Kyocera.

Quantore, kantoorartikelen voor jou

Met verkooppunten door het hele land, is er altijd wel een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor jouw (werk)dag, op kantoor én thuis. Wandel jij eens bij ze binnen?

De Quantore kantoorvakhandel
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore