Casio q.comCasio q.com
Blog

Iedereen kan rekenen met Casio

De eerste wetenschappelijke rekenmachine speciaal voor het Nederlandse onderwijs

Maak kennis met de CASIO fx-82NL, de eerste wetenschappelijke rekenmachine die in nauwe samenwerking met wiskundedocenten is ontwikkeld voor het Nederlandse onderwijs. Deze rekenmachine is speciaal ontworpen om jouw perfect te ondersteunen bij allerlei berekeningen, van een simpele optelsom tot ingewikkelde wiskundige formules!

Casio q.com 2

Alle voordelen op een rijtje

  • Afgestemd op het Nederlandse onderwijs: Alle menu's en termen zijn volledig in het Nederlands, waardoor je je niet langer hoeft te verwarren met Engelse termen en je volledig kunt concentreren op de wiskunde zelf.

  • Europese getalnotatie: Decimalen worden weergegeven met een komma, wat volledig aansluit bij de gebruikelijke notatie in Nederland en Europa. Verwarring met puntjes en komma’s behoort tot het verleden!

Casio q.com 3

  • Gebruiksvriendelijkheid: Met standaardinstellingen die perfect zijn afgestemd op het Nederlandse onderwijssysteem, hoef je geen tijd meer te verspillen aan het aanpassen van instellingen voordat je aan de slag kunt.

  • Stijlvol en functioneel design: Niet alleen het ontwerp van de rekenmachine is super kleurrijk door de blauwe kleur, ook is de interface geheel afgestemd op de moderne standaard. Zo is de indeling van de knoppen logisch én overzichtelijk.

Klaar om jouw berekeningen te verbeteren? Ontdek nu zelf waarom de CASIO fx-82NL de ideale keuze is voor al je wiskundige avonturen!

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

Kies jij voor een goede en voordelige optie? Ga dan nu naar een Quantore kantoorvakhandel bij jou in de buurt en kies voor de Quantore artikelen. Dan zit je altijd goed.

Verkooppunten
Verkooppunten QuantoreVerkooppunten Quantore