Quantore.com integralQuantore.com integral
Duracell Optimum

De volgende generatie kracht van Duracell

Je toetsenbord, je muis, de labelwriter, je muziekbox: allemaal kantoorartikelen die werken op de kracht van de batterij. En precies dát maakt de batterij een kantoorartikel dat op jouw werkplek niet mag ontbreken. Want pas als je batterij op is, merk je dat je niet zonder kan. Er is namelijk niets zo frustrerend als middenin je werk zitten om vervolgens je muis niet meer te kunnen bewegen. Een batterij die lekker lang mee kan, is daarom een musthave voor op iedere werkplek.


Ga voor Duracell Optimum
Wil je ongestoord kunnen blijven werken? Dan raden we je de Duracell Optimum aan. Deze batterij bevat de nieuwste Duracell-technologie, waardoor de batterij bewezen nóg langer meegaat dan andere Duracell Alkaline batterijen*. Daarnaast geven ze bepaalde producten extra kracht of snelheid**. Zo ga je voor optimale efficiency op jouw werk.

*Levert extra levensduur ten opzichte van de Minimale Gemiddelde Duur van de 2015 IEC digitale camera test (www.iec.ch)
**Extra kracht in bepaalde apparaten vs. de eerstvolgende beste Duracell alkaline AA-batterij. Resultaten kunnen verschillen per apparaat of gebruikspatroon. Voor meer informatie: www.duracell.infoEen duurzame keuze
Niet alleen is de Duracell Optimum een verstandige keus vanwege zijn kracht en levensduur, ook is het een groener alternatief. De duurzame verpakking van de Duracell Optimum is gemaakt van gerecycled karton, wat na gebruik weer 100% recyclebaar is. Tot die tijd, kun je de handige verpakking gebruiken als opbergbox. Zo raak je er nooit eentje kwijt én beschik je altijd over nieuwe batterijen.

Meer informatie

Benieuwd naar de werking van Duracell Optimum? Bekijk dan het filmpje hieronder. Heb je nog vragen over dit product? De Quantore kantoorvakhandel helpt je graag!