QUANTORE.COM Wedstrijd HEADERQUANTORE.COM Wedstrijd HEADER

Groene wedstrijd

Wie wil er nu geen steentje bijdragen aan een groenere wereld? En dat ook nog eens op een leuke manier? Organiseer samen met je collega’s de ‘groene wedstrijd’ en ga samen de strijd aan voor een groene werkplek. Wie van je collega’s deze week de meeste dingen af heeft kunnen vinken, heeft de wedstrijd gewonnen!QUANTORE.COM Wedstrijd2

Ik ben met de fiets gekomen

Waarom de auto pakken als je ook met de fiets naar je werk kan? Naast dat het goed is voor je conditie, ben je ook nog eens bewust bezig. Woon je iets verder weg en houdt dit je tegen om de fiets te pakken? Veel bedrijven hebben tegenwoordig een regeling om gunstig een elektrische fiets aan te schaffen. Niets is lekkerder dan je dag sportief en fris te beginnen.

QUANTORE.COM Wedstrijd3

Ik ben bewust bezig met het scheiden van afval

Het scheiden van je afval bevordert het recycling proces. Plaats op je afdeling of werkplek drie verschillende prullenbakken. Een voor restafval, een voor plastic en een voor papier. Heb je deze week netjes aan afval scheiden gedaan? Afvinken dan maar!

QUANTORE.COM Wedstrijd4

Ik heb gezond gegeten

Het is belangrijk om voldoende goede voedingsstoffen binnen te krijgen en gezond te eten. Zo voel je je energieker en bovendien verkleint het de kans op ziekte. Gezond en vers eten is ook beter voor het milieu. Het produceren en verpakken van ongezond voedsel kost in de regel namelijk veel meer energie.

QUANTORE.COM Wedstrijd5

Ik heb mijn computer uitgezet

Het is niet nodig om je computer of scherm volledig aan te laten staan wanneer je een meeting hebt of je werkdag voorbij is. Vergeet ze dan ook niet uit te zetten wanneer je pauze hebt of wanneer je even iets anders moet doen.

QUANTORE.COM Wedstrijd6

Ik heb vandaag bewust papier gebruikt

Ben slim in het gebruik van papier! Maak de afweging of het echt nodig is dat mailtje of rapport te printen. Kan het op je scherm? Prima! Is het toch nodig om bepaalde documenten te printen, gebruik hiervoor dan zo duurzaam mogelijk of gerecycled papier. Wist je dat er ook houtvrij papier bestaat? Check!

QUANTORE.COM Wedstrijd7

Ik heb de verwarming niet aangezet

De verwarming wordt vaak onnodig aangezet óf staat automatisch al aan. Waarom zou je de verwarming aanzetten als je jezelf ook warmer kunt kleden? Dit bespaart energie en is dus beter voor het klimaat. Van die kostenbesparing, koop je weer een leuke nieuwe trui.

Verkooppunten Quantore

Vind jouw Quantore kantoorvakhandel

De aangesloten kantoorvakhandels zijn te vinden door heel Nederland en België. Zowel online als offline.