Wat zijn facilitaire kantoorartikelen?

Tegenwoordig kun je, naast ‘standaard’ kantoorartikelen, ook voor een uitgebreid facilitair assortiment terecht bij een kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Maar wat zijn facilitaire kantoorartikelen nou precies en wat valt hier precies onder?

Er zijn veel facilitaire kantoorartikelen die je kunt gebruiken op kantoor. Tevens zijn er onder facilitaire kantoorartikelen ook weer verschillende categorieën. Hieronder vind je een overzicht van welke artikelen er onder facilitaire kantoorartikelen vallen:

Keuken- en kantine-artikelen
Denk bij keuken- en kantine-artikelen aan alle producten die je nodig hebt om je bedrijfskeuken of bedrijfskantine in te richten, bijvoorbeeld: koffieautomaten, dranken, servies en soep.

As-, papier- en afvalbakken
Onder facilitaire kantoorartikelen rekenen we ook asbakken, papierbakken en afvalbakken; voor een schone werkomgeving.

Schoonmaakartikelen
Ook schoonmaakartikelen ontbreken niet in ons assortiment facilitaire producten: mopsystemen, stofzuigers, schoonmaakmiddelen en zelfs wasmiddelen zijn verkrijgbaar via je lokale kantoorvakhandelaar.

Veiligheid
Producten die de veiligheid van jou, je medewerkers en eventuele bezoekers bevorderen, zoals poeder- en schuimblussers.

Batterijen
Onder facilitaire kantoorartikelen worden onder andere batterijen gerekend. Zorg voor een goede voorraad batterijen voor de apparaten die je ondersteunen in jouw werkzaamheden.

Electra
Tafelcontactdozen en verlengkabels zijn handig om in elk pand aanwezig te hebben. Ook voor facilitaire artikelen, zoals producten gerelateerd aan elektra, kun je naar een kantoorvakhandel gaan.

Wegbewijzering
Met wegbewijzering weten alle gebruikers van het gebouw snel waar de toiletten zijn, welke ruimtes vrij zijn voor gebruik en welke ruimte er achter welke deur schuil gaat.

Vitrines
Vitrines en infokasten kunnen een welkome aanvulling zijn op de inrichting van het gebouw. Ook deze producten vallen in de categorie facilitaire kantoorartikelen.

Brandwerende en inbraakwerende kasten
Ga voor een groot assortiment brand- en inbraakwerende kasten naar een kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Zij staan met hun team voor je klaar met deskundig advies over deze en andere facilitaire kantoorartikelen.

EHBO-artikelen
Uiteraard kun je ook niet zonder EHBO-artikelen. Geschikt voor gebruik door personeel met een EHBO- of BHV-diploma. Ook dit valt onder facilitaire kantoorartikelen.

Verlichting
In het assortiment facilitaire kantoorartikelen mag verlichting niet ontbreken. Bureaulampen
en vloerlampen voor de verlichting van je werkzaamheden, of losse lampen wanneer je een lamp wilt vervangen.

Ventilatoren
Ideaal wanneer de zomerse temperaturen oplopen en je de warmte niet uit je gebouw kunt krijgen: ventilatoren of airco’s.

Bureaustoelen
Ga voor advies of aanschaf van bureaustoelen naar een kantoorvakhandel bij jou in de buurt. Een goede bureaustoel draagt bij aan een optimale werkhouding. Niet onbelangrijk dus!

Archiefkasten
Berg je mappen, ordners en andere zaken netjes op met deze facilitaire kantoorartikelen. Archiefkasten zijn verkrijgbaar in de vorm van ladekasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten.

Klokken
Laat je personeel en bezoekers bij de tijd blijven met een selectie klokken. Naast wandklokken kan je ook voor een tijdregistratiesysteem voor in- en uitklokken terecht bij een kantoorvakhandel bij jou in de buurt.

Kapstokken
Ook kapstokken vallen onder het assortiment facilitaire kantoorartikelen.

Diversen
Producten voor intern transport zoals steekwagentjes, maar ook kunstplanten, opstapkrukjes en wandbrievenbussen vallen onder de categorie facilitaire kantoorartikelen.

Wil je meer weten over facilitaire artikelen voor op jouw werkplek? Ga voor aanschaf of meer informatie naar een kantoorvakhandel bij jou in de buurt.